Pretraga

Sutra počinje edukacija o novostima u tehničkim propisima u graditeljstvu: Evo gdje se i kako možete prijaviti

A- A+

Sutra počinje dvodnevna online edukacija ‘Tehnički propisi u graditeljstvu – Izmjene, dopune i novosti’ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju. Edukacija okuplja stručnjake s područja građevine koji će polaznicima prezentirati teme od sustava automatizacije i upravljanja zgradom do seizmičke i energetske obnove nakon potresa. Evo gdje i kako se možete prijaviti.

Dvodnevna online edukacija – TEHNIČKI PROPISI U GRADITELJSTVU | foto: Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Na na dvodnevnoj online edukaciji predavat će stručnjaci koji se bave područjem zakonodavstva i regulative, projektiranja i gradnje.

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira dvodnevnu online edukaciju ‘TEHNIČKI PROPISI U GRADITELJSTVU – Izmjene, dopune i novosti‘. Edukacija će se održati putem platforme Zoom 21. i 22. travnja 2021. godine.

Svi sudionici imat će mogućnost aktivnog sudjelovanja.

Zakonske regulative i novosti u graditeljstvu

Na dvodnevnoj stručnoj edukaciji obuhvatit će se razne teme, od novih zakonskih regulativa, preko seizmičke i energetske obnove do održivih sustava grijanja i hlađenja. O navedenim temama govorit će stručnjaci s područja graditeljstva, strojarstva i elektrotehnike poput izv. prof. dr. sc. Josipa Atalića koji je široj javnosti postao poznat zbog svog rada na potresom pogođenim područjima.

Svi zainteresirani na edukaciji se mogu prijaviti putem poveznice, a za sudjelovanje će dobiti i potvrdu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Copy link
Powered by Social Snap