Pretraga

U Čakovcu izgorjele drvene barake, od njih ostali samo betonski stupovi

A- A+

U ulici dr. Ivana Novaka u Čakovcu u utorak poslijepodne buknuo je požar. Vatrogasci, JVP Čakovec i brojni međimurski DVD-i nakon velike borbe s vatrenom stihijom koja je trajala u njezinom najtežem dijelu više od 2 sata uspjeli su ga lokalizirati.

Foto: Pixabay

Kako Međimurske novine saznaju, u utorak su se zapalili drvene barake nekadašnjeg skladišta Čakovečkih mlinova, a manji dio baraka nalazi se u vlasništvu Promminga, kazao je izvor blizak Čakovečkim mlinovima.

Požar je lokaliziran

Vatrena stihija je progutala baraku sve do betonskih stupova na kojima se držalo pročelje te je zaprijetila klubu Metalac, trgovačkom centru Konzum i drugim susjednim poslovnim prostorima.

Iako su Vatrogasci, JVP Čakovec i brojni međimurski DVD-i nakon velike borbe s vatrenom stihijom koja je trajala u njezinom najtežem dijelu više od 2 sata uspjeli su ga lokalizirati, šteta koju je izazvao požar tek će se utvrđivati.

Izdano i posebno upozorenje

– Zasad nemamo saznanja o uzroku požara, više informacija ćemo imati nakon istraživanja. Zasad nemamo potvrde o stradalima. Bilo je respiratornih smetnji, no na sreću svi su dobro, kazala je gradonačelnica Ljerka Cividini, prenosi dnevnik.hr.

Ranije je izdano i posebno upozorenje za građane jer se sumnja da su gorjele azbestne ploče.

U Čakovcu izgorjele drvene barake, od njih ostali samo betonski stupovi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap