Pretraga

U Varaždinu potpisan ugovor o izgradnji i uređenju hibridnog travnjaka

A- A+

U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu potpisan je Ugovor o poslovnoj suradnji kojim je osigurano postavljanje hibridnog travnjaka na stadionu Varteksa u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu.

Foto: Grad Varaždin

Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok, izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić i Toni Dalić, direktor NK Varaždin, a potpisivanju ugovora prisustvovali su i Dražen Vitez, predsjednik NK Varaždin i Nenad Horvatić, predsjednik Županijskog nogometnog saveza.

Kako je već ranije priopćeno, Hrvatski nogometni savez raspisao je međunarodni natječaj za izgradnju i uređenje hibridnih travnjaka u Splitu, Šibeniku, Velikoj Gorici i Varaždinu. Nastavak je to hvalevrijednog projekta koji je započeo 2018. godine kada su hibridni travnjak posredstvom HNS-a dobili stadioni u Kranjčevićevoj, Maksimiru, Puli, Zaprešiću i Koprivnici što je uvelike doprinijelo kvalitetnijem nogometu u Prvoj ligi.

Izdvojeni članak

Dinamov stadion se raspada, ali ima sve dozvole: Postoji mogućnost odlaska iz Maksimira

Vrijednost radova – 2,5 milijuna eura

Sredstva za projekt četiri nova travnjaka su osigurana putem UEFA-e odnosno njezina HatTrick programa, a procijenjena vrijednost radova iznosi 2,5 milijuna eura bez PDV-a.

Najavljeno je da će radovi na Šubićevcu, Velikoj Gorici, Splitu i Varaždinu  krenuti koncem mjeseca svibnja, a predviđeni završetak je 22. srpnja.

Izdvojeni članak

Osijek prodaje ime novog stadiona: Prvi u Hrvatskoj nosit će ime generalnog sponzora?

Postavljanje hibridnog travnjaka na stadionu Varteksa preduvjet je, uz ostalo, da Varaždin bude ponovo domaćin odigravanja službenih utakmica raznih reprezentativnih selekcija.

U Varaždinu potpisan ugovor o izgradnji i uređenju hibridnog travnjaka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap