Pretraga

Osijek prodaje ime novog stadiona: Prvi u Hrvatskoj nosit će ime generalnog sponzora?

A- A+

Projekt izgradnje novog stadiona i Kampa Škole nogometa na Pampasu trenutno je financijski najozbiljnija investicija, a gradilište nedaleko rijeke Drave najveće na području Osijeka.

Foto: Youtube; screenshot – Nogometni Stadioni

Moderan stadion u Osijeku, kapaciteta 12 tisuća natkrivenih sjedećih mjesta, trebao je biti završen prošlog ljeta, ali bivši predsjednik Osijeka Ivan Meštrović dao je izvođačima radova dodatnih godinu dana za dovršetak projekta čija je realizacija počela 2019. godine.

Prema pisanju portala Index, otvorenje je u planu ipak tek na ljeto 2022. godine te je došlo i do određenih izmjena u odnosu na originalni projekt tako da se odustalo od skybox loža s jacuzzijima, koje su trebale imati pogled na teren.

Izdvojeni članak

Vukovar dobiva nogometni kamp na površini od 70.000 kvadratnih metara

Jedno od najmodernijih nogometnih zdanja u regiji

Isto tako, prema pisanju Index-a u tijeku su pregovori s novim generalnim sponzorom koji bi u sklopu dugogodišnjeg paketa trebao kupiti i ime stadiona.

Ukoliko se pregovori pokažu uspješnima Osijekov stadion bio bi prvi u Hrvatskoj koji bi nosio ime generalnog sponzora, a tvorit će jedno od najmodernijih nogometnih zdanja u regiji.

Copy link
Powered by Social Snap