Pretraga

Ukrali bager u Zagrebu i prebacili na bračko gradilište: Previdjeli su dva detalja, a onda se pojavio i vlasnik

A- A+

Poduzetnik je u četvrtak došao na Brač gdje ga je zatekao prizor koji nije očekivao. Njegov je bager uredno kopao na gradilištu druge firme. Ubrzo je došla i policija, a bager je vraćen vlasniku.

Josipu Nikoliću, vlasniku zagrebačke građevinske tvrtke ‘Joning’, u nedjelju je u ranim jutarnjim satima nestao bager koji se nalazio na zagrebačkom gradilištu. Lopovi su demontirali GPS sustav s bagera (iako, sam bager ima ugrađen i dodatni GPS sustav), vrijednog oko 100 tisuća eura, no ni to im nije pomoglo u planu da Nikolić ne sazna gdje se nalazi njegov bager, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, lopovi nisu predvidjeli da cijelu krađu snimaju kamere na gradilištu Nikolićeve firme. Tako je zagrebački poduzetnik, uz pomoć snimke krađe te dodatnog GPS sustava, utvrdio točnu lokaciju bagera – mjesto Milina na otoku Braču.

Izdvojeni članak

U Dubravi ukraden bager vrijedan 750.000 kuna

Bager završio na drugom gradilištu

Poduzetnik je u četvrtak došao na Brač gdje ga je zatekao prizor koji nije očekivao. Njegov je bager uredno kopao na gradilištu druge firme.

Ubrzo je došla i policija, a bager je vraćen vlasniku. Vlasnik firme koja je izvodila radove pokušao se opravdati i objasniti Nikoliću kako je bager uzet u najam od izvjesnog Jakšića, na što zagrebački poduzetnik nije htio ulaziti u nikakve pregovore i razgovore.

Copy link
Powered by Social Snap