Pretraga

[VIDEO] Bagerom krenuo rušiti zgradu jer ga nisu platili

A- A+

U Blumbergu u Njemačkoj se neki dan dogodila nesvakidašnja scena: građevinar je bagerom krenuo rušiti tek izgrađenu zgradu. Vlasnik (sada) oštećene zgrade je odbijao platiti radnicima zasluženu plaću, pa su oni uzeli stvar u svoje ruke.

Kako piše Metro, u Blumbergu je došlo do zanimljivog obračuna radnika s biznismenom koji ga je odbio isplatiti – navodno mu je dužan čak pet milijuna eura. Radnik je unajmio bager samo s namjerom uništenja zgrade, a policija je procijenila da je počinio štetu u iznosu od pola milijuna eura.

Osim što je bagerom ‘poskidao’ balkone, kao što je vidljivo na fotografijama i u videu, oštetio je i garaže, gdje su se nalazile plinske boce. Zbog toga je policija ogradila područje. Nitko nije ozlijeđen jer je zgrada bila prazna, ali se zato skupilo 50-ak promatrača koji su u nevjerici gledali što se događa.

Jedina stvar koja je navodno zaustavila potpuno uništenje zgrade je bio kvar na hidrauličnom crijevu. Radnik (47) je nakon rušenja sjeo u auto i odvezao se, ali se ubrzo predao policiji.

[VIDEO] Bagerom krenuo rušiti zgradu jer ga nisu platili
Share via
Copy link
Powered by Social Snap