Pretraga

[VIDEO] U javnost puštena uznemirujuća snimka kolapsa mosta u Srbiji: Poginule 2 žene

A- A+

Jučer je došlo do kolapsa mosta u Srbiji, prilikom kojeg su dvije žene poginule, a deset osoba je ozlijeđeno, od kojih tri teško. Sada je u javnost puštena i uznemirujuća snimka trenutka nesreće.

foto: youtube.com

Ministar graditeljstva, prometa i infrastrukture Srbije, Tomislav Momirović, izrazio je saučešće obiteljima stradalih u Ovčar Banji i izjavio da je nadležni inspektor donio rješenje o zabrani uporabe tog mosta i izdao nalog o načinu njegove sanacije. Najavio je i da će biti provedena istraga, prenosi nova.rs.

Momirović se upitao i kako je od rješenja kojim se zabranjuje upotreba mosta došlo do toga da 50 ljudi bude na mostu. Također je istaknuo i činjenicu da u Srbiji ima više od 3.000 mostova u cestovnom prometu i ukazao na postojanje mostova koji nemaju papire, a građeni su početkom i polovicom 20. stoljeća.

– Znamo da stanje mosta nije bilo nepoznato za nadležne državne organe, rekao je Momirović i dodao da je ovo ozbiljan događaj.

Izdvojeni članak

U Srbiji pukao viseći most iznad Morave, dvije osobe iz BiH poginule

Podsjećamo, do nesreće je došlo kada je autobus s putnicima iz Zvornika u Bosni i Hercegovini stao u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, putnici su izašli iz njega i njih desetak je krenulo preko mosta, ali je on tada od preopterećenja pukao i survao se u Moravu. Više o tome pročitajte ovdje. Donosimo i uznemirujuću snimku.

Copy link
Powered by Social Snap