Pretraga

U Zagrebu otvoreni međunarodni sajmovi BIAM & ZAVARIVANJE

A- A+

Na Zagrebačkom Velesajmu otvoreni su BIAM, 26. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata i ZAVARIVANJE, 29. međunarodni sajam zavarivanja. Jedini su industrijski sajmovi u zemlji koji predstavljaju poslovno okupljanje ovakve vrste, a prisustvovat će 120 izlagača iz 19 zemalja. Sajmovi su otvoreni do 29.travnja u periodu od 10.00 do 18.00 sati, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

zavarivanje

zavarivanje | foto: Pexels

U paviljonu 9 Zagrebačkog Velesajma otvoreni su poslovni sajmovi BIAM, 26. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata i ZAVARIVANJE, 29. međunarodni sajam zavarivanja. BIAM i ZAVARIVANJE su jedini industrijski sajmovi u zemlji koji predstavljaju poslovno okupljanje ovakvog tipa. Glavni sponzor sajmova Biam&Zavarivanje je tvrtka ELEKTRODA ZAGREB d.d., a partner sajma je DALEKOVOD d.d. Sajmovi traju do 29.travnja, a okuplja 120 izlagača iz 19 zemalja.

Tehnička škola organizira jednodnevni Školski dan

Sajmovima će prisustvovati ugledni domaći i svjetski proizvođači, dobavljači i pružatelji usluga koji će predstaviti nove alate i alatne strojeve, opremu za zavarivanje i tehnologije antikorozivne zaštite, kao i IT aplikacije.

Na sajmovima će sudjelovati i Tehnička škola Ruđera Boškovića koja organizira jednodnevni Školski dan u sklopu projekta Regionalni centar kompetentnosti. Kao izlagači Školskog dana predstavit će se srednje škole i partneri u projektu, tvrtke i fakulteti. Cilj Školskog dana je popularizacija strukovnih zanimanja, povezivanje poslodavaca, partnera, polaznika, budućih polaznika i svih zainteresiranih te njihovog spajanja i interakcije.

Radno vrijeme sajmova je od 10.00 do 18.00 sati, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Copy link
Powered by Social Snap