Pretraga

Damir Vanđelić više nije na čelu Fonda: Imamo i novu privremenu ravnateljicu?

A- A+

Prema neslužbenim informacijama, Fond za obnovu je dobio novo vodstvo i to Snežanu Penović koja će biti privremena ravnateljica dok se natječajem ne izabere nova osoba koja će sjesti na čelo Fonda. Dosad je tu funkciju obavljao Damir Vanđelić koji je podnio ostavku, ali je trebao ostati na čelu do sredine mjeseca.

Ministar graditeljstva Darko Horvat je najavio da će pregovarati da Vanđelić ostane do kraja godine. Ipak, u srijedu je sazvana sjednica Upravnog vijeća Fonda, a na čijem je čelu Horvat. Na njoj je dogovorena i ‘službena’ primopredaja funkcije koja bi se trebala održati u petak, piše 24sata.

Prema pisanjima ovog dnevnog lista, Snežana Penović je kadar predsjednika Reformista, Radimira Čačića. Upravo bi Čačić trebao imati neku vrstu savjetodavne uloge u Fondu za obnovu kao bivši ministar graditeljstva u Račanovoj vladi od 2000. do 2003. godine. Za novog ravnatelja Fonda bit će raspisan natječaj iako je dosad već tri puta poništen. Više o razlozima Vanđelićeve ostavke možete pročitati ovdje.

Damir Vanđelić više nije na čelu Fonda: Imamo i novu privremenu ravnateljicu?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap