Pretraga

Ministarstvo objavilo poziv za verifikaciju računalnih programa za izračun energetskog svojstva zgrade

A- A+

Ministarstvo je objavilo poziv za zainteresirane subjekte na prijavu računalnih programa za verifikaciju, odnosno provjeru usklađenosti s važećim propisima za izračun energetskog svojstva zgrada, u svrhu izračuna, odnosno izdavanja energetskih certifikata zgrada. Prijave traju još nekoliko dana.

Poticaji-za-energetsku-obnovu-kuca

Ilustracija, foto: Unsplash

Prijave je moguće slati najkasnije do 5. lipnja 2022. godine, a trebaju sadržavati kontakt podatke (ime i prezime, adresu, OIB, email adresu, kontakt broj mobitela) osobe koja je u vlasništvu računalnog programa koji se verificira ili je opunomoćena za zastupanje, piše na stranicama Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Izdvojeni članak

Ministarstvo objavilo Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju stanova: U ponudi 12 stanova

U sklopu verifikacije provjeravat će se usklađenost s važećim propisima (u trenutku početka procesa verifikacije) vezano za izračun energetskog svojstva zgrade u svrhu izdavanja energetskog certifikata zgrade, a koje možete pronaći ovdje. Potrebno je pripaziti i na usklađenje s novim algoritmima za izračun energetskog svojstva zgrada, koje možete pronaći ovdje. Donosimo i algoritam za pripremu meteoroloških podataka kod izračuna energijskog svojstva zgrada.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

U prijavi je potrebno navesti naziv računalnog programa koji se prijavljuje za verificiranje te tražene podatke poslati na adresu elektroničke pošte: energetska.ucinkovitost@mpgi.hr. Ostale potrebne podatke za provođenje verifikacije navedene osobe dostavljaju naknadno na zahtjev Ministarstva tijekom procesa verifikacije.

Ministarstvo objavilo poziv za verifikaciju računalnih programa za izračun energetskog svojstva zgrade
Share via
Copy link
Powered by Social Snap