Pretraga

Ministarstvo objavilo Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju stanova: U ponudi 12 stanova

A- A+

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju stanova u vlasništvu Republike Hrvatske 2/2022. U ponudi je dvanaest stanova, koji se nalaze u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Dubrovniku i Kaštel Štafiliću.

Dvoetažni stan | Screenshot/Youtube

Objavljen je Javni poziv, u sklopu kojeg je u ponudi dvanaest stanova. Najveći se nalazi u Kaštel Štafiliću s površinom od 45.97 m², dok je najmanji u Zagrebu, s površinom od 16.20 m². Najskuplja nekretnina se nalazi u Dubrovniku, s početnom cijenom od čak 617 tisuća kuna za niti trideset kvadrata, pa ćete tako kvadrat stana platiti više od 21 tisuću eura. Najjeftiniji stan se nalazi u Osijeku, s početnom cijenom od 65 800 kuna za 46.62 kvadrata.

Izdvojeni članak

Prodaju se državni stanovi: Evo gdje se nalazi najskuplji za kojeg se mora izdvojiti minimalno 1700 eura po kvadratu

Javno otvaranje ponuda održat će se u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u Zagrebu, na adresi Ulica Republike Austrije 14, dana 28. lipnja 2022. godine u 13 sati. Rok za podnošenje ponuda je 28. lipnja 2022. godine, do 10 sati. Cijeli tekst Javnog poziva pročitajte u nastavku.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Copy link
Powered by Social Snap