Pretraga

Četvrti po redu sajam samostalnih majstora održat će se u Zagrebu ovaj vikend

A- A+

Sajam će se održati ovaj vikend, 16. i 17. listopada u Novinarskom domu Zagreb, Perkovčeva 2, od 10 do 19 sati. Ulaz za posjetitelje je besplatan uz pridržavanje svih epidemioloških mjera a dobrodošli su i vaši kućni ljubimci.

MyMyConcept torba | Foto: MADE BY sajam

Ručno izrađeni proizvodi nose u sebi jedinstvenost i posebnu kvalitetu koja nastaje u kreativnom procesu izrade i osjeća se u njihovom korištenjem. Na sajmu ćete uživo moći vidjeti i isprobati rukotvorine te saznati sve što vas zanima o njima direktno od osoba koje ih stvaraju.

– Kao i na prethodnim izdanjima, i ovoga puta možete upoznati tridesetak dizajnera, umjetnika i kreativaca iz Hrvatske i regije koji izlažu svoje ručno izrađene proizvode. Veliki izbor nakita, odjeće, torbi, modnih dodataka, ukrasa, keramike, umjetničkih predmeta, slikovnica i sličnog, zasigurno će obradovati svakoga od vas, kaže osnivačica sajma, Ivana Pavlović.

Neki kreatori su prisutni na sajmu od prve godine, a neki će se tek predstaviti gradanima ove godine. Neki od njih, koji će izlagati na sajmu, su Arka, Verbena, Vitrum in Fabula, Lust for Style, Planina studio, Boris Pleša Corporation i Wood.Epoxy.Wood.

Ručno izrađen nakit | Foto: MADE BY sajam

Copy link
Powered by Social Snap