Pretraga

Hit na Tiktoku: Evo kako uz pomoć paste za zube objesiti sliku na zid bez stresiranja

A- A+

Na internetu se danas može naći odgovor na skoro pa bilo koje pitanje, a osim pitanja i odgovora, ljudi dijele trikove i savjete iz vlastitog života kako bi drugima olakšali svakodnevne aktivnosti. Stranica Nifty na Tiktoku je krcata takvim trikovima, a nama je zapeo za oku ovaj s vješanjem slike o zid. Ne bušite impulizivno zidove, razmislite prvo kamo sa slikom.

Postavljanje slike na zid | Foto: Screenshot s Tiktoka

Je li vam se ikada dogodilo da ste pokušali objesiti sliku na zid, ali nikako niste mogli pogoditi rupu? Situacija je tim gora ako na slici imate mjesta za dva čavlića koja potom morate zabiti u zid.

Ekipa s Nifty stranice preporuča da na mjesto rupe na stražnjoj strani slike stavite malo paste za zube, a potom ju ‘priljubite uz zid’ da na njemu ostane trag. Kada ste to napravili, zabite čavlić u zid, obrišite pastu i objesite sliku.

‘Vješanje slike nije zahtjevno’

Korisnici na stranici pisali su razne komentare. Neki su zahvaljivali na jednostavnom trikom, drugi su se ‘rugali’ samima sebi jer su mislili da je moguće sliku zalijepiti na zid pastom za zube dok neki misle kako trik nema smisla jer vješanje slike nije problematično ako slika ima samo jednu rupu. Tek s dvije postaje ‘zahtjevno’ pa ovaj trik dobro dođe.

U svakom slučaju, sljedeći put kad budete vješali sliku o zid, razmislite i o ovom načinu.

@nifty How to hang a picture by yourself! #nifty #lifehack #homedecor ♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Share via
Copy link
Powered by Social Snap