Pretraga

Majstor za završne radove uveo inovacije sa Zapada koje mnogima nisu pale na pamet

A- A+

Fresh Paint ime je Instagram profila i obrta koji je otvorio Ivan Barjašić iz Zadra. Ovaj mladi Zadranin stručnjak je za završne radove pa tako svojim klijentima pruža usluge gletanja, farbanja i izrade knaufa, a bavi se i fasaderskim radovima, lakiranjem stolarije te lijepljenjem tapeta. O svom je poslu popričao s nama.

Projekt obrta Fresh Paint / foto: Privatna arhiva

Za početak smo našeg sugovornika zamolili da nam se predstavi.

– Moje ime je Ivan Barjašić, dolazim iz Poličnika i imam 23 godine. Završio sam srednju Strukovnu školu Vice Vlatkovića Zadar, smjer zidar. Nakon srednje škole nisam bio zainteresiran za taj posao, pa sam krenuo u drugom smjeru. Otvorio sam obrt Fresh Paint koji uključuje soboslikarske radove, postavljanje knaufa, gletanje i fasade. Uspješno poslujem dvije godine. Mogu reći da trenutno najbolje izrađujem i postavljam knauf, isto tako i ugovaram tu vrstu poslova dosta uspješno, priča nam Ivan.

Jako je zadovoljan svojim dosadašnjim projektima, a posebno je ponosan na projekt koji je završavao u trenutku ovog intervjua. Riječ je o Hotelu Iž u Zadru, a cilj projekta je renovacija i priprema hotela za poslovanje.

Projekt obrta Fresh Paint / foto: Privatna arhiva

Pitali smo ovog mladog majstora postoje li neki trendovi u njegovom poslu.

– Moram priznati kako sve više prevladava postavljanje knaufa i izvedba raznovrsnih radova, kao na primjer maksimalna ušteda prostora, pregrade, raznovrsni dekorativni elementi, postavljanje skrivene rasvjete…, kaže nam Ivan.

Projekt obrta Fresh Paint / foto: Privatna arhiva

Zanimalo nas je kakav ga tip klijenata obično angažira.

– Ugovaram razne poslove s raznim klijentima, radim sve od manjih poslova do većih, zahtjevnijih poslova. Zahvalan sam na svakom ugovorenom poslu, na svakom zadovoljstvu moga rada od strane klijenta. Prevladavaju poslovi na privatnim kućama, apartmanima, školama i trenutni posao na hotelu, objašnjava Ivan.

Izdvojeni članak

Razgovarali smo s knauferom: Prepustite posao stručnjacima

Naš sugovornik ističe i to da se trudi na najbolji mogući način razumjeti klijenta, njegove želje i zahtjeve. Jako mu je bitno da svaki klijent nakon odrađenog posla bude zadovoljan.

– Uvodim inovacije u posao koje se koriste na Zapadu, jedno od tih inovacija su štule koje mi olakšavaju i ubrzavaju rad i flat box s kojim rad izgleda puno precizniji i kvalitetniji. Težim sve boljem radu i napretku, ne bojim se učiti i isprobavati nove stvari kako bih unaprijedio svoj rad. Stoga smatram da sam, premda mlad, vrlo ambiciozan i ozbiljan u svom poslu, poručuje Ivan.

Copy link
Powered by Social Snap