Pretraga

DIY projekt: Sami napravite ogledalo koje inače košta više od tisuću dolara

A- A+

Detalji čine veliku razliku – to je opće poznato, i zato se upravo na detalje obraća najviše pažnje. Čak i da imate najobičniju situaciju u prostoru, uz samo nekoliko detalja možete u potpunosti promijeniti izgled, ali i atmosferu. Pa tako i uz jedno obično ogledalo, koje možete sami napraviti.

Ilustracija, foto: Pexels; Max Vakhtbovych

U vrijeme pandemije, naučili smo da zaista jako puno toga možemo i sami napraviti. Između ostalog, porastao je i broj DIY projekata u kojima smo spremni okušati se. Postoji mali milijun tutorijala po Internetu na koje možete naići, a velik broj njih se nalazi i na TikToku. Pa tako i tutorijal za izraditi ogledalo.

Iako možete i doslovno sami napraviti ogledalo, ovaj put ćemo se fokusirati na nešto manji zalogaj – kako najjednostavnije ogledalo iz dućana pretvoriti u ‘statement piece’. Sve što će vam trebati jest malo okruglo ogledalo, pištolj za vruće lijepljenje i štapići od bambusa. Ako se želite dodatno potruditi, možete kupiti i boju u spreju, zlatnu ili neku po vlastitom odabiru.

Ukratko, sve što trebate napraviti jest izrezati štapiće, te ih po želji pobojati sa sprejom. Ovisno o tome što želite postići, sa zlatnom bojom ne možete pogriješiti – ona apsolutno sve podigne, pa će tako i ovo ogledalo u toj varijanti, kao i u videu, izgledati puno ozbiljnije. Nakon što su se štapići osušili, samo ih polijepite po ogledalu, pazeći da ne stavite previše ljepila.

Izdvojeni članak

DIY influenceri otkrivaju: Ovo su ‘must have’ predmeti za uređenje doma

Ne morate paziti na to da svi štapići budu jednake duljine – štoviše, vjerojatno će izgledati još i bolje ako ne budu. Možete se držati nekog unaprijed određenog uzorka, ali možete i nasumično postavljati štapiće. Nakon što se sve osuši, jednostavno objesite ogledalo i uživajte u tome što ste uspjeli napraviti, samostalno! Kako izgleda sam proces možete vidjeti i u ovom videu.

@lizjosephDollar Tree Hack pt 4- Anthropologie Helios Inspired DIY Mirror #foryou #fyp #diyroomdecor #dollartreediy #inmyroom #viral #got2bhome #learnontiktok♬ original sound – elizabeth joseph

Copy link
Powered by Social Snap