Pretraga

Materijal ratan nadahnut prošlošću ovo proljeće je ‘must have’ u svakom domu

A- A+

Ratan je ušao na velika vrata, pozivajući ljude da se vrate prirodnim materijalima kada je u pitanju uređenje doma. Osim što je namještaj od ratana jednostavno kombinirati s drugim stilovima u domu, izdržljiv je te ga možete koristiti i kao vanjski namještaj koji će se savršeno uklopiti u svaki vrt.

Foto: IKEA

Ratan je prirodni materijal iz porodice palmi te je jedna od njegovih glavnih karakteristika – izdržljivost. Iako postoje brojne slične zamjene u plastičnoj varijanti, čini nam se kako vrijeme prirodnih materijala poput njega tek dolazi.

Njegova estetska primamljivost bit će odabir onih koji se žele izraziti kroz kombinaciju modernog i vintage stila uz BUSKBO fotelje izrađene od ratana koje su dio IKEA-ine kolekcije.

Foto: IKEA

GAMLEHULT podnožnik koji krasi prirodan stil tako možete koristiti kao podnožnik ili kao stolić koji je jednostavno pomicati. Prostor za odlaganje još je jedna karakteristika ovog proizvoda od ratana koji će unijeti dašak prirode u vaš prostor.

Izdvojeni članak

DIY influenceri otkrivaju: Ovo su ‘must have’ predmeti za uređenje doma

No osim mjesta za sjedenje i odlaganje stvari, ratan možete uvesti u svoj dom i kroz razne druge dodatke. Neke od inspiracija, donosimo vam u nastavku.

 

 

Copy link
Powered by Social Snap