Pretraga

Mučite se s mirisom u domu? Donosimo brzo i jednostavno rješenje!

A- A+

Kada je u pitanju čišćenje doma, zna se koji su prioriteti: pobrisati prašinu i ukloniti sve mrlje, što mogu biti jednostavni ili teški zadatci, ovisno o tome kakva je prljavština u pitanju. No, što kada imate problem s mirisom? Možete kupiti osvježivač zraka ili difuzor, ali postoji li neko DIY rješenje? Naravno da da!

lonac

Alternativni načini ovlaživanja zraka | Foto: Unsplash

Već mali milijun puta smo se uvjerili da je TikTok, društvena mreža na kojoj se postavljaju kratki videi, definitivno mjesto na kojem možete naučiti najviše toga. Iako TikTok većinom koriste mlađe generacije kako bi postavljale ‘smiješne’ videe, postoji nekoliko različitih strana TikToka koje su itekako zanimljive svima. Jedan od njih je i CleanTok, koji je posvećen – čišćenju.

Bilo da imate generalku jednom tjedno ili jednom mjesečno, vjerojatno želite da vaš dom uvijek izgleda čisto i uredno. I dok velika čišćenja tu svakako pomažu, upravo su sitnice one koje će napraviti veliku razliku, a ne zahtijevaju puno truda. Tako ako prostor lijepo miriši, odmah ćete se u njemu osjećati ugodnije.

Izdvojeni članak

IKEA-inom dizajneru dosadili ružni pročišćivači zraka: Njegov izum spojio je ljepotu i praktičnost

Za postići dobar miris, možete se poslužiti razno raznim trikovima, ali mi vam donosimo najjednostavniji, a vjerojatno i najjeftiniji. Upravo se na TikToku pronašao viralan video u kojem je objašnjeno kako to napraviti. Sve što će vam trebati jest jedan limun, listići mente i cimet u prahu ili cimet štapići.

Stavite vodu kuhati u veliki lonac, zatim narežite limun na kriške. Prije nego što voda zakuha, ubacite unutra limun, listiće i cimet. Ovisno o tome kakav miris želite da prevladava, možete staviti više cimeta ili više mente. Uživajte u svježem zraku!

@sheiskd_ Guaranteed to CLEANSE YOUR AIR #hack #cleaninghack #cleantok #clean #fyp ♬ Still Into You Drill – SHO

Copy link
Powered by Social Snap