Pretraga

Produžen rok za predaju idejnih urbanističko-arhitektonskih rješenja za Znanstveno-inovacijski centar u Splitu

A- A+

Sredinom travnja ove godine, objavljen je natječaj za izradu idejnog rješenja ‘Znanstveno-inovacijskog centra Sveučilišta u Splitu’. Iako je prvotno 14. lipnja bio određen kao rok za predaju radova, u međuvremenu je došlo do promjena i rok je produljen za 10 dana.

HKA

Tako je novi rok predaje natječajnih radova 24.06.2022. do 13,00 sati, bez obzira na način dostave. Obavijest o rezultatima natječaja objavit će se u EOJN i biti će dostavljena svim nagrađenim natjecateljima odmah nakon donošenja odluka Ocjenjivačkog suda putem telefona ili elektroničke pošte a potom i svim ostalim natjecateljima putem elektroničke pošte u roku od osam dana po završetku rada Ocjenjivačkog suda. Rezultati će biti objavljeni i u dnevnom tisku.

Izdvojeni članak

Otvoren natječaj za izradu idejnog rješenja za jednu od naših najpoznatijih riva Jadrana

Inače, investitor i raspisivač natječaja je Sveučilište u Splitu. Natječaj je urbanističko – arhitektonski, javni, opći. Ukupna površina zahvata u obuhvatu natječajnog programa prema potvrđenom programu Raspisivača iznosi 5.569,00 m2. A više o samim detaljima i uvjetima natječaja možete pročitati ovdje.

Produžen rok za predaju idejnih urbanističko-arhitektonskih rješenja za Znanstveno-inovacijski centar u Splitu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap