Pretraga

Otvoren natječaj za izradu idejnog rješenja za jednu od naših najpoznatijih riva Jadrana

A- A+

Raspisan je javni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja uređenja i urbane opreme gradske rive u Makarskoj. Rok za predaju natječajnih radova je 21. lipanj 2022. godine.

Riva, Makarska | HKA

Raspisivač i investitor natječaja je grad Makarska na čelu s gradonačelnikom Paunovićem. Natječaj će provoditi i organizirati Društvo Arhitekata Split (DAS).

Izdvojeni članak

Novi natječaj za izradu idejnog rješenja ‘Znanstveno-inovacijskog centra Sveučilišta u Splitu’

Ovim projektom se traži kvalitetno prostorno i oblikovno idejno rješenje uređenja gdje je potrebno uskladiti današnje urbane, socijalne, društvene potrebe građana i turista s povijesnom urbanističko-arhitektonskom strukturom rive i krajolika te omogućiti funkcionalan, kvalitetan i sadržajno kreativan boravak građana i gostiju na otvorenom javnom gradskom prostoru.

Izdvojeni članak

Natječaj za graditeljsku nagradu: Iznimna građevinska i arhitektonska postignuća u Hrvatskoj

Početak natječaja je 21. travnja, a završetak predaje natječajnih radova je 21. lipnja do 16 sati. Natjecatelji imaju pravo dostaviti pitanja do 11.05.2022. godine.

Prva nagrada na natječaju iznosi 134.400 kuna neto, druga nagrada iznosi 84 tisuće kuna, treća 50,4 tisuće kuna, četvrta 40,32 tisuća kuna i peta nagrada 26,88 tisuća kuna.

Sve detalje možete pogledati ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap