Pretraga

Rimac Automobili imaju novi dom za C_Two: 3LHD kreirao showroom budućnosti

A- A+

U suradnji arhitektonskog ureda 3LHD i tima Rimac Automobila nastao je showroom budućnosti za sve Rimac hyper automobile. Kreirani projekt predstavlja standard za oblikovanje svih novih showrooma kojim će se Rimac Automobili predstavljati diljem svijeta i tako svojim kupcima kreirati jedinstveno iskustvo.

Rimac

Rimac Showroom | foto: Rimac Automobili

Jedinstveni showroom Rimac Automobili otvorili su u Šangaju.

Rimac Automobili predstavili su novi projekt kojim šire svoju međunarodnu mrežu partnera. Riječ je o otvaranju novog showrooma u Šangaju, čije je otvaranje potaknuto suradnjom s Kingsway Grupom.

– Time se realizira jedinstveno iskustvo kupca spajanjem čistih linija s modernim dizajnom kako bi se prikazali svi najnoviji CICD elementi Rimac Automobila, navode iz Rimac Automobila.

U projektu kreiranja jedinstvenog showrooma sudjelovali su arhitekti iz arhitektonskog ureda 3LHD.

– U suradnji s timom Rimac Automobila razvili smo projekt showrooma za njihove hyper automobile. Ovaj će projekt biti standard za oblikovanje svih novih showrooma s kojima će se Rimac Automobili predstavljati diljem svijeta i svojim kupcima pružiti jedinstveno korisničko iskustvo, navode iz 3LHD-a.

U novom showroomu Rimac Automobili izložit će svoj C_Two, za kojeg Mate Rimac, osnivač Rimac Automobila, navodi da je nova generacija hyper automobila koji omogućava ekstremne performanse električnog pogonskog sklopa, a time i novu razinu iskustva vožnje.

Copy link
Powered by Social Snap