Pretraga

Dubrava dobiva novi stambeni kompleks ‘A’ energetskog razreda s 35 stanova i 21 apartmana

A- A+

U zagrebačkoj Dubravi gradi se stambeni blok koji će bitno proširiti stambenu ponudu u ovome dijelu grada. U ponudi se nalazi 56 stambenih jedinica, a najniža cijena kvadrata iznosi 3.000 eura.

nova zgrada Dubrava u izgradnji

nova zgrada Dubrava | foto: Martina Gelenčir

U samom srcu naselja Dubrava, na križanju Avenije Dubrava i Čulinečke ceste, gradi se velika stambena zgrada koja bi trebala biti useljiva do kraja 2024. godine. Predstavlja zanimljiv spoj od 35 stanova, 21 apartmana i 3 poslovna prostora.

Izdvojeni članak

Foto: Gradi se nova zgrada na Vukovarskoj u Zagrebu, pogledajte kako će izgledati

Od 3.000 eura za kvadrat

Prodaja stanova u ovom stambenom kompleksu već je započela, a uz svaki stan obavezna je kupnja jednog parkirnog mjesta. Cijene kvadrata za dvosobne stanove i apartmane iznosi 3.100 eura, za trosobne stanove i apartmane 3.050 eura, a za četverosobne stambene jedinice 3.000 eura.

Cijene kvadrata poslovnih prostora nisu istaknute, no zato valja napomenuti kako su dva od ponuđena tri, površine od 103,05 i 676,11 kvadrata već prodana. Uz stanove moguće je kupiti i spremišta koja se nalaze u podrumu, prizemlju, te na prvi tri etaže. Također, u ponudi su i garažna mjesta u podrumu zagrade.

nova zgrada Dubrava

nova zgrada Dubrava | foto: vizualizacija promo

Top materijali za energetski razred ‘A’

Kako ističe investitor, RE.LU. d.o.o., projekt podrazumijeva uporabu najkvalitetnijih materijala, kako za građenje tako i za osnovno opremanje prostora. Prema projektu, konstrukcija objekta je armirano betonska, pregrade izvedene u suhoj gradnji od knaufa, a vanjska ovojnica izolirana ROFIX oblogom debljine 15 centimetara u kombinaciji vuna-stiropor. Vanjska stolarija je PVC Rehau, a stambene jedinice imaju etažno podno grijanje spojeno na toplanu.

U svaki stan bit će ugrađena vrhunske sanitarije i klimatizacijski sustavi, kao i troslojni hrastovi parketi. Stanovi će imati i protuprovalna vrata, te  sobna vrata od medijapana, s futer štokovima od punog drva. Jednom kada bude završen, čitav objekt pripadat će energetskom razredu A.

Pogledajte ovdje kako izgleda Park Kneževa – urbana oaza koja je fasadne vrtove i stambeno ozelenjivanje dovela u središte Zagreba.

Copy link
Powered by Social Snap