Pretraga

Gradi se ambulanta za 20 tisuća pacijenata, imat će pedijatrijsku i ginekološku ordinaciju

A- A+

Radi se na boljoj zdravstvenoj zaštiti za građane Zagreba. Stanovnici hrvatske metropole dobit će potpuno novu ambulantu s pedijatrijskom i ginekološkom ordinacijom. Ambulanti Gračani gravitirat će oko 20 tisuća stanovnika Podsljemena. Trebala bi biti dovršena do kraja ljeta, a vrijednost radova je viša od 2 milijuna eura.

Ambulanta Gračani u izgradnji

Ambulanta Gračani u izgradnji | Foto: Tomislav Tomašević/Facebook

Novi zdravstveni objekt Ambulanta Gračani, kojem će gravitirati 20 tisuća stanovnika Podsljemena, osigurat će bolju dostupnost i višu razinu zdravstvene zaštite. Grad Zagreb će u nju uložiti više od 2 milijuna eura, a ambulanta bi trebala biti dovršena do kraja ljeta.

Iz Grada poručuju da će novi objekt biti bogatiji za pedijatrijsku i ginekološku ordinaciju. Novi sadržaji osigurat će se bolju zaštitu žena i djece na području Podsljemena i Zagreba. Objekt će još sadržavati standardnu ordinaciju opće medicine, stomatološku ordinaciju i patronažnu službu.

Izdvojeni članak

Godina revitalizacije zagrebačke javne infrastrukture, milijunski projekti kreću u realizaciju

Planirano je da će do kraja godine biti izgrađena i ambulanta u Odri. U 2023. godini, dovršeno je mnogo vitalnih projekata. Otvorena su četiri nova dječja vrtića, završena je gradnja, dogradnja i cjelovita obnova šest škola. Započeta je prva faza izgradnje produžetka Branimirove u Sesvetama. Potpuno su obnovljene Aleja Matije Ljubeka na Jarunu i Sljemenska cesta.

U prekrasnom dvorcu Inkey nastat će 53 tisuće eura vrijedna wellness oaza za turiste željne opuštanja u prirodi. Više saznajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap