Pretraga

Pogledajte kako će izgledati novi vrtić u Svetoj Klari

A- A+

Počeli su radovi na izgradnji Dječjeg vrtića u Svetoj Klari, jednom od najvećih vrtića koji će se izgraditi u mandatu ove zagrebačke gradske uprave. Radi se o jednom od tzv. „Projekata 20“, čija se realizacija najavljuje i obećava 20-ak godina. Ukupna vrijednost investicije iznosi gotovo 10 milijuna eura, od čega se 2,3 milijuna eura sufinancira putem Nacionalnog plana oporavka i otpornosti. Preostala sredstva, više od tri četvrtine cjelokupne investicije, osigurat će se iz proračuna Grada Zagreba.

Dječji vrtić Sveta Klara

Dječji vrtić Sveta Klara | Foto: Grad Zagreb

U program kapitalnih ulaganja Dječji vrtić u Svetoj Klari stavljen je 2015. godine, a na projektnoj dokumentaciji počelo se raditi 2018. godine. Za konkretnu realizaciju trebalo se čekati do ove godine. Po završetku radova, u jesen iduće godine, vrtić će imati 12 skupina s 200-tinjak djece. Ovdje pogledajte kako će izgledati novi vrtić Zrno na zagrebačkom Žitnjaku.

Izdvojeni članak

Pogledajte kako će izgledati najnoviji vrtić Zrno na zagrebačkom Žitnjaku

Dječji vrtić u Svetoj Klari jedan je od 26 projekata izgradnje, dogradnje i rekonstrukcije dječjih vrtića, ukupne vrijednosti 100-tinjak milijuna eura, kojima će se u narednih nekoliko godina osigurati univerzalna dostupnost dječjih vrtića u gradu Zagrebu.

Izgradnja Dječjeg vrtića Sveta Klara

Izgradnja Dječjeg vrtića Sveta Klara | Foto: Grad Zagreb

Izgradnja Dječjeg vrtića Sveta Klara

Izgradnja Dječjeg vrtića Sveta Klara | Foto: Grad Zagreb

Copy link
Powered by Social Snap