Pretraga

Grad Zagreb u zakup daje 38 prostora na deset godina: Lokacije u 11 gradskih četvrti

A- A+

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora. U zakup daje ukupno 38 nekretnina koje su rasprostranjene u 11 gradskih četvrti, a neke lokacije vrlo su atraktivne. Ponude se mogu poslati do 28. lipnja, a kao najpovoljnije uzet će se one koje sadržavaju najviši ponuđeni iznos mjesečne zakupnine. Poslovni prostori u zakup se daju na rok od 10 godina.

Javni natječaj za zakup prostora na 38 adresa | screenshot Google Maps (Canva)

Grad Zagreb raspisao je Javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora. Objavljena je lista svih nekretnina, sa specifikacijama, rok za podnošenje pisanih ponuda je 28. lipnja 2024., a ponude će biti javno otvorene u prostorijama zgrade Gradske uprave Grada Zagreba, 3. srpnja u 13 sati. Najpovoljnijom smatrat će se ona ponuda koja će uz ispunjavanje uvjeta natječaja sadržati i najviši ponuđeni iznos mjesečne zakupnine.

Izdvojeni članak

Zbog nedostatka parkinga, garaže na moru plaćaju se kao ‘suho zlato’: Prodaju se po 55 tisuća eura

U zakup se daju poslovni prostori u četvrtima Gornji Grad-Medveščak, Peščenica-Žitnjak, Sesvete, Trešnjevka-jug, Črnomerec, Donji grad, Maksimir, Trešnjevka-sjever, Trnje, Novi Zagreb-Zapad i Gornja Dubrava. Poslovni prostori navedeni u tabelarnom prikazu daju se na zakup na određeno vrijeme i to na rok od 10 godina. Od toga, jedan dio poslovnih prostora, njih pet, daju se u zakup ‘roh bau’ odnosno ‘ključ u ruke’ izvedbi.

Područja djelatnosti za koje će se prostori moć koristiti su ugostiteljstvo, financije i turizam, trgovina, uredske djelatnosti, obrazovanje, kultura, osnovni servisi i uslužne djelatnosti, deficitarne djelatnosti te skladištenje i proizvodnja. Prema opisu natječaja,  zakupnik ne smije na prostoru praviti preinake kojima bi se bitno promijenile konstrukcija, raspored, namjena ili izgled poslovnoga prostora bez odobrenja gradonačelnika, a ni druge radove bez suglasnosti Gradskog ureda za upravljanje imovinom i stanovanje.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Nedavno je ministarstvo poslalo upozorenje vlasnicima stanova u kojima stanuju zaštićeni najmoprimci i zaštićenim najmoprimcima. Što im slijedi ogluše li se na prijavu, pročitajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap