Pretraga

Sv. Filip i Jakov: Na prodaju 60 luksuznih rezidencija u novom resortu Jake Andabaka

A- A+

Predstavljen je turistički kompleks Molum Hotel & Residences, projekt kojim je Jako Andabak obogatio turističku ponudu Hrvatske za resort kategorije 5 zvjezdica, unutar kojeg se uz hotel nalazi i 60 luksuznih rezidencija koje su već ponuđene na prodaju. Drugim riječima sada je u Sv. Filipu i Jakovu moguće živjeti u nekretnini u sklopu top hotelskog kompleksa.

Molum Hotel & Residences

Molum Hotel & Residences | foto: Molum Hotel & Residences

Molum Hotel & Residences odlikuje spoj moderne arhitekture i profinjenog ambijenta. Ovaj turistički kompleks smješten je u središtu Dalmacije na samoj obali mjesta Sv. Filip i Jakov. Od Zagreba ga dijeli tek 2,5 sata vožnje dok je međunarodna zračna luka Zadar na samo 25 km udaljenosti. Riječ je o resortu s 5 zvjezidica kojeg čine hotel i šest objekata sa 60 rezidencija.

Već sada se 60 spomenutih rezidencija nalazi na tržištu za prodaju, po modelu servisiranih rezidencija. Upravitelj garantira minimalni godišnji prinos od 4 % do 2027. godine. Očekivani godišnji prinos nakon 2027. godine je 4-6 %, uz održavanje u svrhu očuvanja vrhunske kvalitete i visoke atraktivnosti nekretnina. Vlasnik ima mogućnost korištenja rezidencije, do 4 tjedna u sezoni i u skladu sa željama izvan sezone.

Izdvojeni članak

Otkrivena 5. NEOM regija: Tri veličanstvena hotela tri poznata arhitekta između pustinjskih stijena

Ukupna površina turističkog naselja iznosi 32.000 kvadrata, površinski raspon rezidencija je od 42 do 102 četvorna metra. Kako je istaknuto, u Molumu se isprepliće sve što je potrebno za idealan odmor cijele obitelji – od wellnessa i SPA zone, fitness centra, restorana, barova, dječje igraonice, igrališta, bazena i uređene plaže ispred resorta, do nove marine u neposrednoj blizini.

Pogledajte ovdje kako izgleda hotel grupe Žito u slavonskoj ravnici.

Copy link
Powered by Social Snap