Pretraga

Valamar završio drugu fazu investiranja na Jadranu: Posljednje preuređenje je hotel u Makarskoj

A- A+

Nakon završetka druge faze investicijskog ciklusa koji je Imperial Riviera započela 2019. godine, uspješno je rekonstruiran i preuređen Valamar Meteor Hotel 4* u Makarskoj. Investicija Imperial Riviere vrijedna je ukupno 85 milijuna kuna, a poznati makarski hotel dobio nove sadržaje i višu kvalitetu smještaja. Svojom ponudom Valamar Meteor Hotel usmjeren je obiteljskom turizmu i sportašima koji traže aktivni odmor.

Hotel Valamar Meteor, Makarska | Valamar

Investicija u Valamar Meteor Hotel obuhvatila je izgradnju novog vanjskog bazena, proširenje postojećeg te preuređenje unutarnjeg bazena s wellness centrom. Ukupno je renovirana 271 soba, u prvoj fazi 111, a u drugoj preostalih 160 soba. Preuređeni su i dječji klubovi te novi hotelski restoran Mediterrano. Rekonstruirana je terasa, uređena Mice zona sa 100 mjesta, uređen prilaz hotelu.

Hotel Valamar Meteor Makarska, Restoran Mediterrano | Valamar

Od novih sadržaja, iz Valamara su se pohvalili novim programom koji će ići u korist obitelji s djecom, Super Maro. Program sadržava zabavu i animaciju za djecu svih uzrasta, uključujući i tinejdžere.

Izdvojeni članak

Valamar Riviera objavila prihode za 2021. godinu, i dalje je nedostižna 2019.

U Hotel Valamar Meteor implementiran je V Health & Safety program usklađen sa sigurnosnim standardima u RH i s preporukama međunarodnih zdravstvenih organizacija. Svi Valamarovi objekti imaju V Health & Safety managera koji je gostima na raspolaganju 24/7 tijekom cijelog boravka.

Izdvojeni članak

Valamar Hoteli ulažu 223 milijuna kuna na Hvaru, gradit će se eko ljetovalište

V Health & Safety program uključuje i V-CARE GUARANTEE – novi paket mjera zdravstvene zaštite s ciljem izbjegavanja nepredvidivih situacija za vrijeme odmora. Ovaj paket za Valamarove goste uključuje organizaciju RAT (antigen) i PCR testiranja, online liječničke konzultacije 24/7, uslugu zdravstvene skrbi u objektu ili zdravstvenoj ustanovi, pokrivanje troškova eventualnog produženog boravka oboljelima od COVID-19 i njihovoj pratnji, te pokrivanje troškova povratnog putovanja javnim prijevozom.

Valamar završio drugu fazu investiranja na Jadranu: Posljednje preuređenje je hotel u Makarskoj
Share via
Copy link
Powered by Social Snap