Pretraga

Građevinarka koja je pala sa skele samostana preminula od posljedica ozljeda

A- A+

U ulici Kaptol je na gradilištu obnove franjevačkog samostana u srijedu stradala 25-godišnja ženska osoba koja je izvodila radove. Pala je sa skele visoke deset metara, a sada je policija objavila i kako je, nažalost, jučer u večernjim satima preminula od zadobivenih ozljeda.

Franjevački samostan na Kaptolu

Franjevački samostan na Kaptolu | foto: Hrvatska katolička mreža

U srijedu, 18. listopada je stradala mlađa građevinarka koja je pala sa skele visoke deset metara dok je radila na obnovi franjevačkog samostana. Zadobila je teške ozljede, a sada su iz policije objavili da je preminula.

Izdvojeni članak

Žena pala sa skele samostana, zadobila teške tjelesne ozlijede, propituje se zaštita na radu

Građevinarka koja je obavljala radove obnove franjevačkog samostana je u srijedu pala sa skele od deset metara. Zadobila je teške ozljede, nakon čega je i bila hospitalizirana, o čemu smo pisali ovdje. Danas je Policijska uprava zagrebačka objavila na svojim stranicama kako je mlada žena nažalost jučer, u večernjim satima, preminula od zadobivenih ozljeda.

Ozljede na radu i nisu toliko neobične, a nakon što do njih dođe je potrebno proučiti cijeli slučaj, o čemu nam je u ovom tekstu više napisala odvjetnica Musulin. Nažalost, neke ozljede završe i kobno, odnosno smrću.

Copy link
Powered by Social Snap