Pretraga

Konferencija u Zagrebu: Ovog tjedna održava se tradicionalni GDi Solutions Day

A- A+

U četvrtak, 8. rujna 2022. od 9:30 sati u Kaptol Boutique Cinema & Bar (Nova Ves 17, Zagreb), održat će se konferencija GDi Solutions Day 2022. Konferencija se ove godine prvi put nakon 2019. ponovno održava uživo, a očekuje se više od 300 sudionika iz industrije (telekomunikacije, transport i logistika, maloprodaja, banke i osiguranja i dr.) te predstavnika državne, regionalne i lokalne uprave (ministarstva, agencije, gradovi i županije itd.).

Solutions Day 2022, foto: GDi

Tema GDi Solutions Day 2022 usmjerena je na novosti, trendove i praktične primjere digitalizacije i održivosti u svjetlu zelene i digitalne tranzicije koju osobito potiče Europska unija kroz svoje programe oporavka i financijske instrumente. Predavanja će održati stručnjaci iz tvrtke GDi te gosti predavači iz Svjetske banke, tvrtke Avelant te s Fakulteta elektrotehnike i računalstva i Ureda za transfer tehnologije pri Sveučilištu u Splitu.

Dio programa čini i panel za koji su potvrđeni idući govornici:

  •  Antonio Kuzmanić, zamjenik gradonačelnika Grada Splita
  •  Josip Romić, zamjenik gradonačelnika Grada Vinkovaca
  •  Tonko Obuljen, predsjednik vijeća HAKOM-a
  •  Julije Domac, ravnatelj Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske
    (REGEA)

Sudjelovanje na događanju besplatno je za sve sudionike, no broj sudionika na fizičkom eventu je ograničen. Za registraciju je stoga potrebno ispuniti obrazac za prijavu. Za sve zainteresirane koji neće dobiti priliku pridružiti se konferenciji uživo, bit će osiguran streaming. Događanje organizira tvrtka GDi, koja posluje već više od 30 godina i ima urede u 15 zemalja diljem Europe i svijeta.

Izdvojeni članak

Organizira se konferencija na temu energetska učinkovitost u zgradarstvu: Sudjelovanje besplatno

GDi Solutions Day tradicionalni je godišnji stručni događaj koji okuplja sudionike iz javnog i privatnog sektora. Riječ je zapravo o seriji konferencija koje GDi svake godine organizira u većim gradovima središnje i jugoistočne Europe i okuplja više od 1000 sudionika.

Copy link
Powered by Social Snap