Pretraga

Organizira se konferencija na temu energetska učinkovitost u zgradarstvu: Sudjelovanje besplatno

A- A+

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora u okviru inicijative Mittelstand Global – Energy Solutions: Made in Germany po nalogu Saveznog ministarstva gospodarstva i zaštite klime u suradnji s HKA i DGIZ organizira konferenciju na temu ‘Energetska učinkovitost u zgradarstvu s fokusom na obnovu i primjenu obnovljivih izvora energije’ koja će se održati 13. rujna 2022. u Hotelu Hilton Garden Inn, Radnička 21, Zagreb.

Ilustracija, foto: Unsplash; Headway

Na konferenciji će se među ostalim, predstaviti njemačke tvrtke koje su zainteresirane za suradnju. Više informacija o tvrtkama možete pronaći ovdje. Skup je uvršten u Program stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata i Društva građevinskih inženjera Zagreb.

Prema Programu SU HKA program se vrednuje s dva (2) sata iz područja A2 / Regulativa zaštite osoba, okoliša, kulturnih i drugih materijalnih dobara i C2 / Održiva gradnja. Područje A – 1 sat, područje C 1 sat. Prijevod na hrvatski jezik je osiguran. Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu. Na skupu je moguće sudjelovati uživo ili online.

Izdvojeni članak

Stručna konferencija HAZU-a: Obnova povijesnog središta Zagreba nakon potresa – pristup, problemi i perspektive

Rok za prijavu je 6. rujan 2022. godine, a prijaviti se možete ovdje. Osim toga, možete se obratiti kontakt osobi, koja je Daniela Buntak – mailom na [email protected] ili telefonom, 01 6311 617.

Copy link
Powered by Social Snap