Pretraga

Od 6. do 8. listopada u Osijeku sajam graditeljstva, stanovanja, poljoprivrede i hrane

A- A+

U novom modernom prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije, od 6. do 8. listopada održat će se Jesenski sajam koji će tradicionalno na istoku Hrvatske okupiti brojne izlagače iz sektora graditeljstva, stanovanja, poljoprivrede i hrane. Uz domaće gospodarstvenike očekuje se i sudjelovanje velikog broja tvrtki iz Mađarske. Ulaz je besplatan.

Jesenski sajam

Jesenski sajam | foto: promo OBŽ

Jesenski sajam organiziraju Osječki sajam d.o.o. i Osječko-baranjska županija, a raznovrstan program sajma održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, a sponzori su Cesting i Nexe. Svečano otvorenje planirano je za petak 6. listopada, u 11 sati.

– Autohtoni proizvodi našeg područja, poljoprivreda, prehrana, graditeljstvo i stanovanje najznačajniji su dio programa izlaganja i prodaje najvećeg broja izlagača Jesenskog sajma. Osim za prezentaciju roba i usluga, sajam će biti prilika za grupno predstavljanje gospodarstvenika općina i gradova naše županije i regije, poručuju iz Osječko-baranjske županije.

Izdvojeni članak

Otvoren Gospodarski centar u Osijeku: Dovršen kapitalni projekt Županije težak 8,7 milijuna eura

Na Sajmu se očekuje velik broj izlagača iz Hrvatske i Mađarske, koji će se predstaviti kroz tri sajamska dana, od 6. do 8. listopada, svakodnevno od 10 do 19 sati. Ulaz na sajam je, kao i svih prethodnih godina, slobodan, a za sve posjetitelje sajma osiguran je besplatan parking te besplatan autobusni prijevoz iz središta Osijeka.

Posjetitelje i ove godine očekuje Izložba ženskog i braniteljskog poduzetništva koje će se održati pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije. Nastupom mađarskih izlagača i organiziranim susretom s hrvatskim gospodarstvenicima nastavlja se međunarodna suradnja sa susjednom Mađarskom.

Od 6. do 8. listopada u Areni Zagreb se pak održava InDizajn sajam.

Copy link
Powered by Social Snap