Pretraga

Pogledajte imovinsku karticu Tomaševićevog zamjenika arhitekta: Nema nekretnina

A- A+

Luka Korlaet, zamjenik novoizabranog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, predao je svoju imovinsku karticu. Za razliku od svoje kolegice, zamjenice Danijele Dolenec, koja u svom vlasništvu ima nekoliko nekretnina, Korlaet trenutno nema ni jednu.

luka korlaet imovinska kartica

Luka Korlaet | foto: Facebook Možemo!

Prije stupanja na dužnost zamjenika zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet bio je docent na zagrebačkom Arhitektonskom fakultetu.

Nakon što je javnost jučer saznala što sve u svojoj imovinskoj kartici ima zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec, svoju imovinsku karticu predao je i Luka Korlaet, drugi Tomaševićev zamjenik.

No, za razliku od Dolenec koja sa suprugom u vlasništvu posjeduje tri stana, Korlaet trenutno ne posjeduje ni jednu nekretninu.

Jamac za kredite

Zamjenik zagrebačkog gradonačelnika prima neto plaću od 15.653,43 kune. Korlaet u imovinskoj kartici navodi da nema drugih primanja, ali i da je jamac za kredit iz 2016. godine u iznosu od 40 tisuća eura.

Izdvojeni članak

Ovi gradonačelnici i zamjenici dio su građevinskog sektora

Iako ne posjeduje nekretnine, Korlaet posjeduje pokretnine. Riječ je o automobilu marke Opel iz 2006. godine kojeg Korlaet procjenjuje na 20.000 kuna uz napomenu da je automobil stekao nasljedstvom.

U svojoj imovinskoj kartici Tomaševićev zamjenik naveo je i podatak o ušteđevini koja iznosi 39.000 eura, a koju je stekao prodajom imovine.

Copy link
Powered by Social Snap