Pretraga

Ponovno otežavanje prometa u Zagrebu: Zatvara se Most slobode za sav promet

A- A+

U Zagrebu se ovih dana radi punom parom na prometnicama, pa će to biti slučaj i za vikend. Most slobode će biti zatvoren za sav promet na tri dana, kako bi se mogli izvesti radovi koje nije moguće izvoditi dok je most u funkciji. Građane se moli za strpljenje i razumijevanje.

Most slobode će, od petka 08. srpnja od 20:00 sati do ponedjeljka 11. srpnja do 04,00 sata, biti zatvoren za sav promet kako bi se kvalitetno mogli izvesti radovi betoniranja i varenja prijelaznih naprava na mjestu prekida, što zbog vibracija nije moguće izvoditi pod prometnim opterećenjem, objasnili su iz Grada.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova će biti:

  • Hrvatske bratske zajednice – Slavonska avenija – Avenija M. Držića – Most mladosti – Avenija Dubrovnik – Avenija V. Holjevca i obratno
  • Hrvatske bratske zajednice – Slavonska avenija – Savska cesta – Jadranski most – Avenija Dubrovnik – Avenija V. Holjevca i obratno
Izdvojeni članak

U utorak počinju radovi na Mostu slobode: Pogledajte alternativne rute koje preporučuje Grad

Prilikom predmetnih radova bit će omogućeno kretanje pješaka i biciklista na istočnoj strani mosta, a promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Iz grada su sugrađane upozorili na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.

Napomenuli su i kako će tijekom izvođenja radova na Mostu slobode, koji su predviđeni do 31. kolovoza, biti dodatnih zatvaranja Mosta za sav promet, a o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena. Podsjećamo, radovi će ukupno koštati oko tri milijuna kuna, a više o tome možete pročitati ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap