Pretraga

Portal bauštela.hr slavi rođendan: Evo što smo postigli u dvije godine rada

A- A+

U svoju treću godinu rada ulazimo sa sjajnim podacima o čitanosti. U siječnju 2023. godine imali smo više od 103.000 jedinstvenih mjesečnih čitatelja! Pametna kuća grupacija, čiji je dio i bauštela.hr, u istom je razdoblju oborila važan rekord: više od milijun jedinstvenih mjesečnih čitatelja.

bauštela rođendan

Drugi rođendan slavimo uz sjajne podatke o čitanosti | Foto: Ylanite Koppens, Pexels

Portal bauštela.hr danas slavi svoj drugu obljetnicu rada! Prije točno dvije godine, napisali smo i objavili svoje prve tekstove o građevinskom sektoru. Od tada svakodnevno izvještavamo o najvažnijim novostima iz svijeta građevine i nekretnina. Pišemo o trendovima u dizajnu, razvoju tehnologije i održivoj gradnji. Pratimo najvažnije infrastrukturne i građevinske projekte u Hrvatskoj i regiji, kao i proces obnove potresom pogođenih područja.

Našu zajednicu čitatelja čine svi od građevinskih stručnjaka, majstora u zvanju ili samo iz hobija, do svih ostalih koji jednostavno žele ostati u toku s novostima iz građevinskog i sektora nekretnina. Kod nas ćete tako pronaći savjete za uređenje svog životnog prostora, dobiti informacije o alatima i tehnici za ‘uradi sam’ projekte, a često se možete i nasmijati nekim ‘kreativnim’ rješenjima drugih čitatelja.

Rođendan slavimo uz sjajne podatke o čitanosti

Broj naših čitatelja iz dana u dan raste, o čemu svjedoče i podaci o čitanosti koje bilježi i objavljuje platforma Gemius Audience. U siječnju 2023. godine, portal bauštela.hr zabilježio je više od 103.000 jedinstvenih mjesečnih posjetitelja!

Najčitaniji tekstu u istom razdoblju je ‘[VIDEO] Je li ovo najveći građevinski projekt na svijetu? Gradi se tunel vrijedan 7,5 milijardi dolara‘ koji je, prema Google Analytics podacima, pročitan više od 50.000 puta. S više od 73.000 pregleda, najčitaniji tekst kojeg smo objavili od prošlog rođendana je ‘[FOTO] Pogledajte kako napreduju radovi na jednom od najzahtjevnijih projekata u Hrvatskoj.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Je li ovo najveći građevinski projekt na svijetu? Gradi se tunel vrijedan 7,5 milijardi dolara

Pametna kuća grupa prešla milijun jedinstvenih mjesečnih čitatelja

Portal bauštela.hr treći je specijalizirani medij u portfelju Pametne kuće, ujedno i njen najmlađi stanar, a dobre vijesti pristigle su i od naših sustanara. Pametna je kuća, naime, u siječnju 2023. godine oborila važan rekord – prvi puta smo prešli brojku od milijun jedinstvenih čitatelja u jednom mjesecu! Točnije, portale srednja.hr, mirovina.hr i bauštela.hr u siječnju je posjetilo više od 1.218.000 čitatelja. Riječ je o podacima koje je objavio Gemius Audience, a više o tome napisali smo ovdje.

Svim svojim čitateljima želimo zahvaliti što nas prate. Podaci o čitanosti sadržaja kojeg objavljujemo govore o njegovoj kvaliteti, a nama su vjetar u leđa da nastavimo raditi još i bolje. Kako ne biste propustili niti jednu našu vijest, zapratite nas i na društvenim mrežama.

Pratite naš Facebook, preko ove poveznice;

Postanite i član naše Facebook grupe ‘Dnevna doza bauštele’;

Pratite naš Instagram, preko ove poveznice;

Pratite naš Twitter, preko ove poveznice!

Želite li jednom mjesečno na e-mail primiti najvažnije vijesti koje smo objavili, pretplatite se na naš newsletter preko ove poveznice.

Copy link
Powered by Social Snap