Pretraga

Prijavi najboljeg majstora u projektu ‘Mali svjetionik’, nagrada za najboljeg radnika godine iznosi 100.000 kuna

A- A+

Projekt ‘Mali svjetionik’ nagrađuje naj radnika godine sa 100.000 tisuća kuna. Možete prijaviti bilo koga za koga mislite da zaslužuje nagradu, kolegu, šefa, zaposlenika, bližnjeg…

Svjetionik | Unsplash

Ovaj projekt dodjeljuje nagradu za najboljeg zaposlenika, nekoga vrijednog svakog dana, nekoga tko čini bolje radno okruženje za sve svoje kolege. Prvo mjesto pobjedniku donosi 100 tisuća kuna, drugo deset tisuća, a treće pet.

Pravila sudjelovanja

Prijavljeni mora biti djelatnik bilo kojeg poduzeća, ustanove ili obrta registriranog za rad u Hrvatskoj. Netko te mora prijaviti (ne možeš se sam/a prijaviti), a ako si bio prijavljen prošlih godina, možeš dobiti prijavu i ove ako nisi ušao/la u top finaliste.

Prijaviti te može bilo tko tko misli da zaslužuješ prijavu i nagradu, nadređeni, podređeni, kolega, majka, prijatelj, partner…

Prijave se zaprimaju od 6. do 26. rujna 2021. godine, a odabir top 10 kandidata se obavlja od 27. rujna do 17. listopada. Prijava se podnosi putem web stranice, a komisija prijavljene sužava na odabrane finaliste. Zatim slijedi glasanje javnosti putem SMS-a koje traje od 25. listopada do 7. studenog, a finalna dodjela nagrade za prva tri mjesta je 12. studenog u GLS-u.

Ako te netko prijavi trebaš samo provjeriti da li je osoba koja te prijavila unijela točne podatke.

Organizatori projekta su Mazars Udruga, Partner Tim Kabel i Zaklada Rhema.

Cilj projekta

Cilj projekta je potaknuti drugu perspektivu razmišljanja i skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na staž i branšu. Projektom se pokazuje da se cijeni zaposlenike i prave vrijednosti koje oni predstavljaju. Krajnji cilj je novčano nagraditi barem jednu osobu koja je svojim adom i trudom dirnula druge.

Prijave i sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Prijavi najboljeg majstora u projektu ‘Mali svjetionik’, nagrada za najboljeg radnika godine iznosi 100.000 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap