Pretraga

Rotor na Borovju ipak nije usuglasio naše čitatelje: Evo što misli većina

A- A+

Prošla su točno dva tjedna od kad je stanovnike zagrebačkog kvarta Borovje na križanju Miševečke i Ulice grada Chicaga dočekao novi minirotor. Nastao je u samo nekoliko sati, ali o njemu se još uvijek priča. Pitali smo vas tada što mislite je li rotor pravilno izgrađen, evo što ste rekli.

Kružni tok, Borovje foto: Josipa Vrankulj | baustela.hr

Reakcije na minirotor na Borovju još uvijek se ne stišavaju, a na rotoru je nedavno osvanuo i vrlo specifičan grafit.

Kada je prije dva tjedna u zagrebačkom kvartu Borovje izgrađen kružni tok, to jest mini rotor, reakcije čitatelja na ono što je prikazano na fotografijama bile su brojne. Tada smo odlučili napraviti anketu u kojoj smo vas pitali smatrate li da je rotor pravilno izgrađen. Odgovor nije jednoglasan.

Kružni tok, Borovje foto: Josipa Vrankulj | baustela.hr

Većina se pita tko je rotor gradio

Od ponuđena tri odgovora većina čitatelja, točnije vas 911 ili 83,12 posto, odabralo je odgovor prema kojem smatrate da rotor nije ispravno sagrađen i pitate se tko ga je gradio. Odgovor na to pitanje dobili smo iz Grada Zagreba. Minirotor izgradili su djelatnici Zagrebačkog holdinga, točnije njihove podružnice Zagrebačke ceste.

Kružni tok, Borovje foto: Josipa Vrankulj | baustela.hr

Nešto manje od deset posto čitatelja, točnije 9,67 posto ili vas 106, smatra da je minirotor odlično rješenje i da je izgrađen prema pravilima struke. Nešto manji broj je onih neodlučnih, 7,21 posto ili vas 79 koji niste sigurni je li riječ o dobrom prometnom rješenju, odnosno je li rotor pravilno izgrađen.

U protekla dva tjedna svoje mišljenje o rotoru netko je rekao, bolje rečeno nacrtao, na samom rotoru.

Kružni tok, Borovje foto: Josipa Vrankulj | baustela.hr

Copy link
Powered by Social Snap