Pretraga

Spock se vraća! Kreativci iz ‘Pimp My Pump’ trebaju vašu pomoć za povratak omiljenog murala

A- A+

Kreativna ekipa iz udruge Pimp My Pump vratit će sliku Spocka koja je devastirana ove godine. No kako bi to uspjeli potrebne su im donacije koje bi pokrile troškove izrade novog murala.

Foto: Pimp My Pump

Kada je 2015. godine preminuo Leonard Nimoy, glumac koji je utjelovio Spocka – jednog od najpopularnijih likova iz pop-kulture, kreativci iz Pimp my Pump-a napravili su po mnogima najljepši grafit na Trešnjevci.

No ono što je trebala biti lijepa posveta nestalo je preko noći, a sve zbog, kako saznajemo, “osvete” jednog od grafitera.

Foto: O.T./Facebook

Mnogi zagrebački trekiji u nevjericu su svjedočili nestanku omiljenog grafita, ne odustajući u nadanjima da će im ipak netko vratiti omiljenog Vulkanca.

Izdvojeni članak

Tuga i nevjerica među zagrebačkim trekijima nakon nestanka omiljenog grafita: ‘Uništiti nešto lijepo, to je nekima jedini smisao života’

Trebaju vašu pomoć

Nije dugo trebalo da se organizira ekipa iz Pimp My Pump koja je i nacrtala trešnjevačkog Spocka, a ovaj put kako bi ga vratili traže vašu pomoć.

“Za najam dizalice na četiri dana potrebno je prikupiti 4.500 kuna, a za farbu 4.000. Donacije možete uplatiti na račun udruge Preuredi moju pumpu (pimp my pump).

HR3024020061100725612 (Erste banka) uz obaveznu naznaku da je riječ o donaciji. Eventualni višak prikupljenih sredstava bit će doniran udruzi za zaštitu životinja Anima Dvor”, stoji u objavi grupe “Naša Trešnjevka, naš kvart”.

 

Novi Spock trebao bi biti još veći i impresivniji te se nadamo – dugovječniji.

Copy link
Powered by Social Snap