Pretraga

Stručnjaci odgovaraju na pitanja: Poboljšanja u procesu obnove grada Zagreba

A- A+

Fond za obnovu na svojoj Facebook stranici objavio je najavu još jedne prilike za pitanje svega što vas o obnovi Zagreba zanima. Riječ je o besplatnom webinaru na kojem će sudjelovati nekoliko stručnjaka.

webinar obnova

Webinar o obnovi grada Zagreba | foto: woom

Besplatan webinar „Poboljšanja u procesu obnove grada Zagreba” o promjenama u provedbi programa mjera obnove.

Na besplatnom webinaru, koji će se održati danas 16. veljače 2021. godine u 16 sati, sudjelovat će državni tajnik Željko Uhlir, Damir Vanđelić, privremeni ravnatelj Fonda za obnovu, Dražen Pomper, direktor Monel-a te Tomo Ricov, član udruge ”SOS Zagreb”.

Kako organizatori navode cilj webinara je informirati o promjenama u provedbi programa mjera obnove, gdje upravitelji imaju ulogu nositelja obnove.

– Želja nam je dodatno ukazati na poboljšanja procesa prijave, izrade i dostave potrebne dokumentacije, navode organizatori te dodaju kako će na webinaru nastojati dati odgovore i smjernice za provedbu Zakona o obnovi.

Izdvojeni članak

Ako imate 90 dokumenata negdje griješite: Sve o zahtjevima za obnovu nakon potresa

Također, na webinaru će biti predstavljena udruga ”SOS Zagreb”.

– Udruga se zalaže za brzu, kvalitetnu i poštenu obnovu Grada Zagreba, za povratak života i sigurnosti, te uključenost građana u proces obnove, objašnjavaju. Udrugu će predstaviti njen član Tomo Ricov.

Organizatori mole da se pitanja za paneliste unaprijed pošalju putem linka te napominju kako će sudionici imati mogućnost postavljanja pitanja i za vrijeme samog webinara. Također, za sudjelovanje u ovom besplatnom webinaru potrebna je online registracija.

Izdvojeni članak

Upravitelji zgrada imat će ključnu ulogu u obnovi od potresa

Copy link
Powered by Social Snap