Pretraga

Traže se najbolji diplomski i doktorski radovi iz područja građevinarstva

A- A+

Hrvatski savez građevinskih inženjera u 2022. dodjeljuje nagrade za najbolji diplomski i najbolji doktorski rad iz područja građevinarstva, a svečana dodjela priznanja održat će se na Hrvatskom graditeljskom forumu a rok za prijavu je 10. studenog 2022.

Ilustracija | izvor: Unsplash

S obzirom da se skup ‘Hrvatski graditeljski forum’ održava svake dvije godine, dodijelit će se po dvije nagrade ovisno o razdoblju u kojem je uspješno obranjen diplomski rad, odnosno doktorska disertacija, odnosno dvije nagrade za razdoblje od 1. listopada 2020. do 30. rujna 2021. i dvije nagrade za razdoblje od 1. listopada 2021. do 30. rujna 2022. Pravo prijave na Natječaj imaju svi koji su u Republici Hrvatskoj diplomirali i doktorirali na građevinskim fakultetima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku u razdoblju od 1. listopada 2020. do 30. rujna 2022. i prijavili se na ovaj natječaj uz priloženu obveznu dokumentaciju.

– Dodjeljivanjem nagrade za najbolji diplomski rad je prilika da upoznamo najbolje mlade inženjere i inženjerke građevinarstva te njihove mentore. Veseli nas činjenica što su upravo nagrade Hrvatskog saveza građevinskih inženjera za najbolji diplomski rad u proteklom periodu pomogle mladim kolegicama i kolegama u pronalaženju prvog radnog mjesta. Ovo nas potiče da se ova tradicija nastavi i dalje, stoji u pozivu.

Dodjeljivanjem nagrade za najbolji doktorski rad želi se unaprijediti i ubrzati prijenos novih znanja, informacija, inovacija i tehnologija u sektor građevinarstva te potaknuti najuspješnije mlade istraživače na povezivanje s gospodarstvom. Rok za dostavu prijava je 10. studenog 2022. godine a svečana dodjela priznanja održat će se na Hrvatskom graditeljskom forumu 2. prosinca 2022. u Zagrebu.

Copy link
Powered by Social Snap