Pretraga

Užas u Garešnici: Viljuškarom na smrt zgnječena žena

A- A+

U trenutku prolaza viljuškara skladištem žena je bila na tlu, te je vozilom zgnječena. Hitno je prevezena u bolnicu gdje je zbog ozbiljnosti ozljeda preminula.

Policijski auto, ilustracija | Foto: MUP

U proizvodno-skladišnom pogonu poljoprivrednog obrta u Garešnici došlo je do teškog ozljeđivanja 57-godišnje zaposlenice. Viljuškarom ju je pregazio kolega, a okolnosti još uvijek nisu u potpunosti poznate, izvještava PU Bjelovarsko-bilogorska.

Nesreća se dogodila u prijepodnevnim satima, za vrijeme radnog vremena. Policijski službenici u suradnji s inspektorom zaštite na radu izvršili su očevid na mjestu događaja. Očevidom je utvrđeno da je do ozljede na radu došlo tako da je 45-godišnji vozač viljuškara, vilicama viljuškara pritisnuo 57-godišnju zaposlenicu koja se nalazila na tlu u trenutku nailaska viljuškara.

Ona je potom zadobila tjelesne ozljede zbog kojih je prevezena u Opću bolnicu dr. Anđelko Višić Bjelovar gdje je zbog  težine ozljeda u bolnici preminula. Inspektor zaštite na radu je poduzeo mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru naložio je obdukciju preminule.

Copy link
Powered by Social Snap