Pretraga

[VIDEO] Sjećate se farmera koji je utovarivačem uklonio tuđi auto sa svojeg posjeda? Oslobođen je svih optužbi

A- A+

Farmer Hooper koji je u lipnju prošle godine tuđi automobil utovarivačem uklonio sa svoga posjeda u Durhamu, oslobođen je optužbi za opasnu vožnju i nanošenje štete. Nakon što je sudski proces okončan, Hoopera i njegovu partnericu Kate Henderson pred sudom su dočekali brojni građani koji su držali njihovu stranu. Suđenje je trajalo četiri dana.

Farmer, utovarivač i tuđi automobil | Foto: Screenshot, YT

Snimka bijesnog poljoprivrednika Roberta Hoopera (57) iz Okruga Durham bila je hit na internetu, a sad je slučaj i sudski zaključen, piše Novi list. Hooper je oslobođen svih optužbi, a branio se tako što je pred sudom tvrdio da se u tom trenutku bojao za svoju sigurnost, jer mu je vlasnik automobila prijetio i fizički ga napao.

– Dom Engleza je njegov dvorac, rekao je optuženi Hooper pred sudom, a nakon presude je priznao kako su on i partnerica prošli pakao u zadnjih osam mjeseci te su rekli kako su presretni zbog odluke suda.

Dvojica mladića izazvali incident, bili su pijani

Ovaj je događaj podijelio englesku javnost, ali je farmer imao veliku podršku lokalne zajednice. Oštećeni Charlie Burns, 21-godišnji vlasnik automobila, ostao je bez vozila i bez naknade štete. Poznato je i kako je njegov auto na ‘krivo mjesto’ parkirao prijatelj kad su zajedno išli posjetiti vodopad Low Force. Pritom su se mladići napili te izazvali incident.

Video možete pogledati na Youtubeu:

Copy link
Powered by Social Snap