Pretraga

Zagreb planira veliko uređenje novih i rekonstrukciju postojećih igrališta

A- A+

U Zagrebu kreće veliko uređenje novih i rekonstrukcija postojećih igrališta. Potrebna je izrada projektne dokumentacije za uređenje novih dječjih i polivalentnih igrališta te vježbališta, kao i za rekonstrukciju postojećih. Pritom će se uređivati i parkovne površine, od najmanjih do onih površine preko 1000 kvadrata. Vrijednost izrade potrebne dokumentacije procjenjuje se na 200 tisuća eura.

igralište | Foto: Freepik

Grad Zagreb je objavio postupak nabave za izradu projektne dokumentacije za uređenje novih i rekonstrukciju postojećih igrališta. Traže se usluge tehničkog projektiranja za projekte procijenjene vrijednosti od 200 tisuća eura, a rok za dostavu je 27. lipnja.

Izdvojeni članak

Ovako izgleda nagrađeno dječje i sportsko igralište, autor Proto-Arch

Za nove lokacije traži se izrada četiri projektne dokumentacije za dječja igrališta do 100 četvornih metara, četiri za igrališta površine između 100 i 300 četvornih metara, kao i za dječja igrališta veća od 300 metara kvadratnih. Nadalje, izrada dvije projektne dokumentacije za vježbališta na površini do 100 i za još dva za igrališta površine veće od 100 kvadrata.

Isto tako, u cijenu je uključena i izrada projektne dokumentacije za polivalentna igrališta površine između 500 i 1500 kvadrata i za polivalentna igrališta veća od 1500 četvornih metara. Što se tiče rekonstrukcije postojećih lokacija, potrebna je izrada projektne dokumentacije za dječja igrališta površine do 200 kvadrata, površine između 100 i 300 te dokumentacije za igrališta površine veće od 300 kvadrata.

K tome, po projektnoj dokumentaciji rekonstruirat će se vježbališta površine do 100 i površine veće od 100 metara kvadratnih. Također, traži se izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju polivalentnih igrališta do 500 kvadrata, od 500 do 1500, ali i za ona veća od 1500 četvornih metara. Traži se izrada ukupno četiri projektne dokumentacije za parkovne površine do 100, između 100 i 1000 te površine veće od 1000 kvadratnih metara.

Na koje sve načine možete transformirati okućnicu pred vruće ljetne dane, doznajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap