Pretraga

Učenici mogu u svoje učionice: Obnovljen dio osnovne škole u Petrinji

A- A+

Obnovljen je dio OŠ Dragutina Tadijanovića u Petrinji. Obnova jednog krila škole završila je ovog tjedna, a učenici sada sigurno mogu u svoje učionice u kojima pohađaju redovnu nastavu.

OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja | foto: OŠ Petrinja

Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića pripadaju i dvije područne škole, Mošćenica i Mala Gorica.

Završena je obnova dijela Osnovne škole Dragutina Tadijanovića u Petrinji. U procesu obnove radilo se na jednom od krila škole, a učenici sada ponovno mogu u svoje školske klupe. Osim škole u Petrinji obnovljena je i Područna škola Mošćenica koja je oštećena u potresima koji su ovo područje pogodili u prosincu prošle godine.

Normalizacija života

Obnovom prostora škole bitno se utječe na normalizaciju života na području Petrinje koju su, zbog razornih prošlogodišnjih potresa, napustile brojne osobe. Upravo zato, slažu se lokalno stanovništvo i političari, ključno je što je prije moguće pokrenuti proces obnove ovog područja kako bi se spriječilo daljnje napuštanje ovoga kraja, ali i kako bi život ponovno bio, koliko je to moguće normalan.

Na službenim stranicama OŠ Dragutina Tadijanovića objavljen je raspored smjena s terminima početka i kraja održavanja nastave u školi.

Izdvojeni članak

[Fotoreportaža] Prolazeći Banovinom morate se zapitati: Jesmo li ovo mogli izbjeći?

Copy link
Powered by Social Snap