Pretraga

Još jedan grad ulaže u energetsku učinkovitost: Projekt vrijedan skoro 800 tisuća kuna

A- A+

Smanjenje troškova električne energije cilj je svakom kućanstvu, ali i većim korisnicima, kao što su gradovi. Upravo zato je pokrenut novi projekt postavljanja LED rasvjete u Gradu Ozalj. Projekt je vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna, a procjenjuje se da će uvelike smanjiti dugoročne troškove.

nova LED rasvjeta, foto: Grad Ozalj

U tijeku su radovi na postavljanju nove LED rasvjete na području Grada Ozlja, u naseljima Slapno, Tomašnica, Grdun, Svetice i u preostalom dijelu Jaškova. U ovoj fazi bit će zamijenjena 282 rasvjetna tijela sa novim najsuvremenijim LED svjetiljkama koje će značajno smanjiti troškove električne energije, te troškove održavanja zbog tvorničkog jamstva u trajanju od 10 godina.

Izdvojeni članak

Vukovar ulaže u energetsku učinkovitost: Solarni paneli i nova LED rasvjeta

Vrijednost radova iznosi 797.531,25 kn, a unutar Programa podrške regionalnom razvoju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU odobren nam je iznos sufinanciranja u visini od 330.000,00 kn za projekt ‘Modernizacija javne rasvjete na području Grada Ozlja. Radove izvodi Zajednica ponuditelja Lumenia Adriatic d.o.o. i Timelektro & Security d.o.o.

Copy link
Powered by Social Snap