Pretraga

U Istri se organizira stručno predavanje ‘Održivom gradnjom do ušteda energije’

A- A+

Stručno predavanje pod nazivom ‘Održivom gradnjom do ušteda energije’ održat će se u Puli 19. rujna od 16:00 sati u Europskom centru za mir i razvoj, u organizaciji grada Pule te u sklopu obilježavanja Tjedna mobilnosti 2023. Predavanje će obuhvatiti niz stručnih prezentacija o energetskim svojstvima i životnom ciklusu zgrada te ocjeni održivosti zgrada i još mnogim temama.

Arena u Puli

Arena u Puli | Foto: Pexels.com

Nakon uvodnog pozdrava predstavnika Grada, uslijedit će predavanje na temu ‘Utjecaj pojma održivosti na projektiranje zgrada’ predavača Marka Markića iz Savjeta za zelenu gradnju Republike Hrvatske. Zatim od 16:50 sati predavanje Tomislava Fabeka iz tvrtke Velux Hrvatska na temu ‘The Living Places – održivi koncept građenja.’ U 17:35 sati bit će predavanje ‘Viessmann Invisible – uređaj za ugodno življenje u novogradnji’ predavača Stjepana Mikleušića iz tvrtke Viessmann Hrvatska. Vrijeme od 18:05 do 18:15 sati bit će rezervirano za postavljanje pitanja predavačima.

Ulaz na stručno predavanje se ne naplaćuje, a uvršteno je u Program stručnog usavršavanja Hrvatskog društva arhitekata te će sudionici ostvariti 2 sata; iz područja A / Tehnička regulativa – 1 h i područja D / Konstrukcije i tehnologije – 1 h. Ovogodišnji slogan Tjedna mobilnosti 2023. je Uštedimo energiju!

Ispunjeni obrazac prijave šalje se najkasnije do 18. rujna 2023., na e-mail adresu: [email protected].

Copy link
Powered by Social Snap