Pretraga

Investitor poželio staklo na jednoj strani bazena: Evo kako su Bazeni & Instalacije Vidović to izveli

A- A+

Bazeni & Instalacije Vidović tvrtka je specijalizirana za izgradnju i ugradnju bazenske opreme te kompletnog wellness programa za privatne i javne objekte. S vlasnikom tvrtke Antom Vidovićem pričali smo o ponudi iste.

Ante Vidović / foto: Privatna arhiva

Bazeni & Instalacije Vidović specijalizirana je firma za izgradnju i ugradnju bazenske opreme i kompletnog wellness programa za privatne i javne objekte. U rad smo krenuli kao mali obrt za instalacije, a 2018. s obzirom na povećan opseg posla i broja zaposlenih prebacujemo se na firmu. Bavimo se vodoinstalacijama, instalacijama grijanja i klimatizacije te instalacijama i održavanjima bazena i hidromasažnih kada (izgradnjom, instalacijama, održavanjem i rekonstrukcijom postojećih bazena), započinje Ante.

Vaša želja, njihova zapovijed

Iako je iza Bazena & Instalacija Vidović mnogo uspješnih projekata, naš sugovornik kaže da ne bi izdvajao neki projekt posebno jer su on i njegov tim ponosni na sve svoje dosadašnje projekte i suradnje s obzirom na trud koji je u njih uložen od strane cijele firme.

– Eventualno bih izdvojio jedan projekt koji je ostao upečatljiv po svojoj zahtjevnosti izvedbe, a radi se o rekonstrukciji bazena na zahtjev investitora koji je htio postaviti staklo na jednoj strani bazena. Za tu izvedbu je bila potrebna jako dobra organizacija svakog detalja s obzirom na to da je staklo osjetljivo i teško, lokacija nepristupačna te je akcija same dostave (prijevoza) i montaže bila jako zahtjevna, ali uz pomoć naših suradnika posao je odrađen besprijekorno na oduševljenje zadovoljnog investitora, istaknuo je Ante.

Na pitanje koje njihove usluge idu najbolje, Ante je također odgovorio kako ne bi izdvajao neku uslugu posebno.

– Svim našim klijentima pristupamo na isti način bez obzira o kome se radilo i koje usluge trebali. S obzirom na to da se bavimo instalacijama svih vrsta često radimo po sistemu ‘ključ u ruke’ koji objedinjuje sve naše usluge na jednom mjestu/lokaciji/objektu te ne bih mogao izdvojiti neku od naših usluga koja ide najbolje, objasnio je naš Vidović.

Izdvojeni članak

Plan Adria je vodeća tvrtka u Hrvatskoj po broju bazena koje održavaju: Poslušajte njihove savjete

Pratite trendove i slijedite svoju viziju

Kao što smo već naveli, Ante i njegov tim trude se ispuniti svaku želju klijenta pa tako idu u korak s najnovijim trendovima. No, pritom svoje klijente redovito savjetuju ako uvide da neke želje nije moguće realizirati točno onako kako su ih klijenti zamislili.

– Trendovi se stalno mijenjaju, a mi se prilagođavamo željama i idejama naših klijenata, naravno uz sugeriranje i savjete određenih preinaka i slično ako to što su oni zamislili nije izvedivo iz nekog razloga, rekao je naš sugovornik.

Što se tiče korisnih savjeta, Ante također savjetuje da se obrati pozornost na kvalitetu proizvoda.

– Danas na tržištu, u ovo moderno doba tehnologije ima jako puno proizvoda koji se razlikuju kako cijenom tako i kvalitetom te treba obratiti pozornost na to što se bira i kupuje jer neke dijelove odabranih proizvoda je poslije teško nabaviti zbog njihove nedostupnosti, a i teško ih je zamijeniti bez većeg zahvata, što dovodi u pitanje njihovu isplativost, istaknuo je naš sugovornik.

Projekt tvrtke Bazeni & Instalacije Vidović / foto: Privatna arhiva

Projekt tvrtke Bazeni & Instalacije Vidović / foto: Privatna arhiva

Copy link
Powered by Social Snap