Pretraga

Majstori pitaju majstore: Sprinter, VW, Ford, Boxer, koji kombi je najbolji za bauštelca?

A- A+

Na Facebook grupi ‘Knauf majstori’ povela se rasprava oko toga kakve kombije bauštelci voze. U anketi se našlo desetak opcija, a Peugeot Boxer, Fiat Ducato, Citroen Jumper i Opel Movano dobili su najviše glasova, čak 68. Prati ih Ford Transit s 55 glasova. Mercedes Sprinter je treći na listi s 30 glasova ‘za’.

Canva, ilustracija | Foto: Canva, VW, Ford, Mercedes, Peugot

Sljedeći na ljestvici je VW Transporter s ukupno 22 glasa, a niz se nastavlja s Mercedesom Vito, Renaultom Masterom i drugima. Korisnik koji je postavio anketu u grupu zamolio je da drugi majstori napišu mane i vrline vozila koja su dosad koristili.

Screenshot | Foto: Facebook grupa Knauf majstori

Objava je dobila 30-ak komentara, a ovo su neki od njih.

Komentari s grupe ‘Knauf majstori’ | Screenshot, Facebook

Jedan je korisnik prokomentirao kako je ‘uzeo’ dva nova VW Craftera međutim već prije 50 tisuća kilometara vožnje pojavili su se problemi s mjenjačem brzine. Za Peugeot Boxer smatra kako nije dobar za zimske uvjete, a ‘sreću će okušati’ s Renaultom Masterom L2 H2 2019.

Drugi korisnik kaže kako je bio vrlo zadovoljan s Fiatom Ducato jer su vozila te marke brza i povoljna za održavanja. Dva su se korisnika složila kako je Fiat Ducato odličan ”suputnik”.

– Mana još nema, a vrijeme će pokazati jel’ ima kakvu manu. Ma prezadovoljan, piše korisnik.

Prema komentarima, prednost Citroena Jumpy iz 2011. godine je tovarni prostor od 2,6 metra. Korisnik naglašava kako eventualno slabije “vuče” na brdima. Isto je jedan korisnik rekao za Ford transit 2015 L2H2.

Kakva su vaša iskustva s kombijima? Što vi vozite i što biste preporučili?

Izdvojeni članak

Ovo su najbolji bageri: Znate li tko ih sve proizvodi?

Copy link
Powered by Social Snap