Pretraga

Potraga za majstorom dovodi vas do ludila? Očito niste čuli za ČuvajRuke

A- A+

Potraga za majstorom često liči na potragu za svetim gralom. Kao da činjenica da nam se nešto pokvarilo nije dovoljna sama po sebi, proces potrage za majstorom stresno je iskustvo, pogotovo ako u konačnici nismo zadovoljni kvalitetom usluge i rezultatom iste. No, našim mukama je kraj jer tu je cuvajruke.com.

Igor Matanović / foto: Privatna arhiva

ČuvajRuke platforma je za najbrži i najjednostavniji način u rješavanju sitnih kućanskih poslova i popravaka, a pokrenuo ju je Igor Matanović koji nam je rekao sve o svom projektu, odnosno obrtu.

Ideja za pokretanje obrta Igoru je došla sasvim iznenada. Po struci je ekonomist te je radio razne poslove, od građevinskih do konzultantskih. Inspiracija za obrt došla je iz njegovih kreativnih ‘uradi sam’ projekata kojima se zabavlja u slobodno vrijeme, a i oduvijek je razmišljao kako unaprijediti kvalitetu života svih nas te iskoristiti sve prednosti koje nam pružaju digitalna rješenja. Danas sa svojim novoosnovanim obrtom ČuvajRuke, pola dana provodi s alatom, a pola s laptopom u rukama.

Ako ne želite da tuš kabina ispadne fuš kabina za postavljanje iste zovite ČuvajRuke / foto: Instagram

Bez straha se upustio u poduzetništvo

U svom radnom stažu kao konzultant, nešto više od pet godina, radio je na projektima čija je svrha bila optimizacija poslovnih modela, odnosno pronalaženje profitabilnih tržišnih niša, podizanjem konkurentnosti pojedinih industrija i povećanjem dodane vrijednosti proizvoda i usluga za krajnjeg korisnika.

– Prilikom renovacije interijera stana u Zagrebu (prelaska sa studentskog stila, na odrastao i ozbiljan čovjek stil ) shvatio sam koliko prostora za poboljšanje postoji u sektoru pružanja usluga te u tradicionalnom poslovnom modelu izrade namještaja po mjeri. Odlučio sam se upustiti u poduzetništvo i već godinu dana s vrijednim timom kreativaca, intenzivno pomažem klijentima sačuvati ruke, govori Matanović.

ČuvajRuke između ostalog nudi uslugu postavljanja TV prijamnika / foto: Instagram

Evo što sve ČuvajRuke nudi

ČuvajRuke platforma nudi većinu usluga sitnih kućanskih poslova i popravaka, poput postavljanja TV prijamnika na zid, postavljanja rasvjetnih tijela, sklapanja namještaja, zamjene utičnica i prekidača i slično. Narudžbe se vrše isključivo online, putem platforme, ispunjavanjem intuitivnog obrasca, odabirom termina i s unaprijed određenim cijenama.

Osim pružanja navedenih usluga, ČuvajRuke platforma nudi i namještaj po mjeri. Ponuda namještaja se konstantno širi, a ono što kupnju čini posebnom jest konfigurator namještaja, koji korisniku omogućava određenu dimenziju personalizacije te izuzetno jednostavnu, pouzdanu i brzu uslugu. Odabir boje, dimenzije te ostalih opcija koje nudi konfigurator, doslovno se obavlja u nekoliko klikova. Osim toga, konfigurator automatski računa cijenu namještaja kojeg naručujete, procjenjuje vrijeme dostave te vizualizira proizvod pa su iznenađenja svedena na minimum.

Klupa koju je izradio ČuvajRuke tim / foto: Instagram

Novi klijenti samo pristižu

ČuvajRuke klijenti su svi oni koji imaju pametnijeg posla sa svojim rukama. Što se tiče dijela pružanja usluga, to su ljudi svih profila. Trenutna potražnja za uslugama, odnosno majstorima je ogromna, a ponuda ju za sada ne stigne adekvatno pratiti.

Za dio poslovanja koji se bavi namještajem po mjeri, najčešći klijenti su oni koji žele kvalitetniji namještaj od onog koji mogu dobiti kod velikih proizvođača, a u isto vrijeme optimalno iskoristiti svaki centimetar prostora. Što se tiče same izrade namještaja po mjeri, moglo bi se reći da tu igraju na sigurno. U njihovoj ponudi stoga prevladavaju jednostavni komadi namještaja u skandinavskom stilu.

Krevet po mjeri koji je izradio ČuvajRuke tim / foto: cuvajruke.com

Nadalje, već spomenuti nesrazmjer između ponude i potražnje kod pružanja usluga malih kućanskih popravaka, prisutan je i u sektoru namještaja po mjeri, pa stoga poslovni model ČuvajRuke platforme daje dodanu vrijednost iskustvu kupnje (eng. buying experience).

Izdvojeni članak

Majstor za završne radove uveo inovacije sa Zapada koje mnogima nisu pale na pamet

Zaboravite na nepouzdane majstore

Suvišno je uopće govoriti da su projekti kao ČuvajRuke projekti budućnosti te da novi trendovi i digitalizacija ne zaobilaze niti uslužne djelatnosti pa tako ni majstore.

– Mi se u potpunosti slažemo s onom izrekom kako je samo promjena stalna. Apsolutno svi sektori ekonomije prolaze kroz intenzivne promjene koje donosi digitalizacija, a razlika je jedino u tome što su one vidljivije i brže u pojedinim sektorima. Svaki dan vidimo nove zanimljive projekte u sektoru uslužnih djelatnosti i namještaja te mlade predane ljude koji ih pokušavaju realizirati. I sami pratimo trendove te pokušavamo biti prvi, malo drugačiji i malo bolji u onome što radimo kako bismo kupcu pružili maksimalno korisničko zadovoljstvo, ističe Matanović.

Svakako treba reći i to da ČuvajRuke dokazuje da ide u korak s trendovima i kvalitetom te brzinom usluge. Naime, unutar ove platforme teško ćete naći nepouzdane majstore.

– Kad klijent naruči uslugu, minimalno vrijeme do dolaska i transparentna cijena su dvije stvari kojima dajemo posebnu pažnju, naglašava Matanović koji dodaje kako rade na tome da rečenicu ‘Daj mi broj majstora’, transformiraju u ‘Daj mi link majstora’.

Servis i čišćenje vodokotlića dogovorite na www.cuvajruke.com u samo par klikova / foto: Instagram

Servis i čišćenje vodokotlića dogovorite na www.cuvajruke.com u samo par klikova / foto: Instagram

Zaboravite i na majstore koji rade po svom

I za kraj, bitno je napomenuti da ČuvajRuke osluškuje sve vaše želje.

– Klijenti najčešće dobro znaju što žele i mi smo tu da im te želje pomognemo realizirati. Budući da se radi o relativno jednostavnim poslovima i popravcima, gotovo nikada se ne dogodi da je nešto nemoguće izvesti, objašnjava Matanović.

Kada pričamo o namještaju po mjeri, tu prvenstveno slušaju što želi tržište odnosno njihovi klijenti.

– Nije nam cilj ponuditi ono što se nama sviđa, nego osluškivati što klijenti preferiraju i konstantno nadograđivati proizvod i uslugu, ističe Matanović.

Copy link
Powered by Social Snap