Pretraga

Prvi dojam je najvažniji: Ideje koje će vašem predsoblju udahnuti novi život

A- A+

Svi znamo koliko je prvi dojam važan kada je u pitanju upoznavanje s novim ljudima, no ništa drugačije nije ni kada je u pitanju izgled našeg doma. Predsoblje je prva prostorija koju će gost vidjeti kada uđu u vaš stan, a ne smijemo ni zaboraviti da je to za mnoge i jedini dio vašeg doma koji će vidjeti – bilo da je u pitanju poštar ili susjeda iz zgrade.

Foto: Unsplash

Bilo da je malo ili veliko, predsoblje mora biti funkcionalno, ali i stilski kompatibilno s ostatkom stana. Kako da ga maksimalno iskoristite te mu udahnete novi život, pogledajte u nastavku.

Izdvojeni članak

Dosadno predsoblje pretvoreno u mističnu priču: Rabljeni predmeti i akrilna boja glavni su alat ovog osebujnog para

Pod stropom

U predsoblju najčešće nema dovoljno mjesta za odlaganje, no idealno rješenje nalazi se u stavljanju visokih elemenata tik do stropa. U njima možete držati stvari koje ne koristite bez da si oduzimate od prostora.

Organizacijske kutije

Pomoću etiketa i praktičnih oznaka organizirajte svoje predsoblje. Osim što zgodnim kutijama možete ukrasiti prazan kut, olakšat ćete si život stavljajući u njih cipele, šalove, poštu i dr.

Ogledalo

Ogledalo je “must have” svakog predsoblja. Osim što ćete si moći popraviti frizuru i šminku prije svakog izlaska, svi već znamo za trik kojim ogledalo povećava prostoriju u kojoj se nalazi. Izaberite veliko okruglo ogledalo ili se igrajte baroknim okvirima.

Neka je pregledno

Birajte jednostavne komade koji će otvoriti vaš prostor, a ukoliko se odlučite eksperimentirati s bojama nikako se nemojte odlučiti pobojati sve zidove u tamno jer ćete na taj način zatvoriti prostor.

Svakako ostavite jednu površinu praznom ne bi li na nju uvijek mogli pri ulasku u stan odložiti ključeve, torbu i sl.

U nastavku pogledajte još neke od ideja za uređenje predsoblja iz snova.

 

 

 

 

 

 

 

Copy link
Powered by Social Snap