Pretraga

Ako tražite inspiraciju za dom iz snova, Leda Bosnić ima prave primjere za vas

A- A+

Instagram su na našu sreću preplavili profili kreativki koje sa svojim pratiteljima dijele iskustvo renovacije ili uređenja svog doma. Jedna od njih je Leda Bosnić u čijem opisu profila @ledaboss stoji: “Slowly renovating our dream house”, odnosno “Polako renoviramo svoj dom iz snova”, a kako fotografije koje niču na Ledinom profilu svjedoče da Leda uistinu polako stvara svoj doma iz snova, poželjeli smo popričati s ovom influencericom i velikom inspiracijom za sve žene koje od svog stana ili kuće žele napraviti upravo to – dom iz snova.

Za početak smo Ledu zamolili da nam se predstavi.

– Moje ime je Leda, imam 27 godina, sa suprugom imam mali obrt za izradu torbica (Ekatrin Katrin), a bloganje mi je dodatan posao, otkriva naša sugovornica.

Kako na Ledinom profilu piše da ona i njezin suprug polako renoviraju svoj dom iz snova, zamolili smo ju da nam kaže nešto više o tom projektu.

– 2019. smo kupili kuću i postepeno krenuli s renovacijom. Zbog ograničenog budžeta sređujemo prostoriju po prostoriju i sve što možemo radimo sami. Za sada smo sredili predsoblje, kuhinju i dnevnu sobu, stepenište, spavaću sobu, gostinjsku sobu, radnu sobu i malu garderobu. Ovaj mjesec nas čeka uređenje prve kupaonice, čeka nas još jedna, te fasada, okućnica i još jedna velika prostorija. Ima puno posla, ali idemo postepeno bez pritiska. Inspiraciju tražim na Pinterestu, raznim blogovima, a nit vodilja je da bude ugodno, lijepo i funkcionalno te financijski prihvatljivo, objašnjava Leda.

Koji dio vašeg doma se do sad pokazao najvećim izazovom i zašto, bilo je naše sljedeće pitanje.

– Svaka prostorija je bila izazov za sebe, kuhinju smo najduže radili, suprug je postavljao ciglice na zid, radili smo knauf, puno se štemalo, ali vrijedilo je. Kupaonica nam je sljedeći izazov jer ju mijenjamo doslovno iz temelja, kaže nam Leda.

Koji dio vašeg doma iz snova ti je najdraži i zašto, pitali smo također Ledu.

– Kuhinja je nekako srce naše kuće, volimo jesti i kuhati, te puno vremena provodimo u njoj, otkriva nam ova influencerica.

Izdvojeni članak

Od prostora ispod stepenica Tea napravila luksuzan tuš! Kad uđete u dom ove influencerice tu ćete poželjeti ostati

Koja su tvoja top tri savjeta za sve žene, odnosno obitelji koje se planiraju upustiti u ovakvo što, bilo je naše posljednje pitanje.

Strpljenje, volja i dobra organizacija. Nemojte se truditi da sve bude savršeno jer ćete uvijek nešto mijenjati u hodu, platiti više i slično. No, najbitnije je da imate dobar plan i ne odustajete od svojih zamisli. Također, kupujte kvalitetnije uređaje i namještaj, makar to značilo da ćete morati malo duže štedjeti – na kraju će se isplatiti, savjetuje naša sugovornica.

Copy link
Powered by Social Snap