Pretraga

Ako razmišljate o unapređenju vlastitog doma u pametan, Livolo prekidači su neizostavni detalj

A- A+

Tvrtka Livolo Sense d.o.o generalni je distributer Livolo pametnih prekidača na teritoriju Republike Hrvatske te susjednih zemalja, konkretno BiH i Crne Gore. O ponudi ove tvrtke, ali i o važnosti njihovih proizvoda u svakodnevnom životu, pričali smo s direktorom Livolo Easta, koji je podružnica Livolo Sensea, Ivicom Fadljevićem.

Ivica Fadljević/ foto: Privatna arhiva

Za početak smo našeg sugovornika zamolili da nam se predstavi te da kaže nešto više o svojoj tvrtki.

– Nakon završenog građevinskog fakulteta, osamnaest godina radnog iskustva na poslovima etažiranja, legalizacija i upravljanja nekretninama, odlučio sam osnovati vlastitu tvrtku i u suradnji s Livolo Sense dogovorili smo distribuciju svjetskog brenda LIVOLO, koji je zastupljen u zapadnoj i istočnoj Europi, Australiji, Kini i Bliskom istoku, otkriva nam Ivica.

Sve je počelo prije sedam godina kada je Ivica na internetu slučajno otkrio staklene prekidače na dodir brenda Livolo te ih je ugradio u vlastiti stan. Imao je potrebu približiti i drugima najnoviju tehnologiju prekidača, utičnica i ostalih sustava za ‘Smart home’, što sad upravo i rade kroz brend Livolo East.

U centru Osijeka otvorili su ured, odnosno ‘showroom’ u kojem mogu prezentirati svoje proizvode te u kojem klijenti mogu pogledati i informirati se o proizvodima, njihovoj implementaciji i ugradnji.

Nakon što kupite jedan Livolo proizvod, poželjet ćete i ostale

– Prvenstveno smo ponosni na interaktivne prekidače na dodir, staklene površine ekskluzivnog dizajna koje se uklapaju u svaki prostor, te ga čine posebnim i luksuznim, ističe Ivica.

Bezvremenski dizajn njihovih prekidača osvaja na prvu, no bitno je reći da Livolo proizvodi ne oduševljavaju samo svojom estetikom, već i funkcionalnošću. Tako osim ručnog upravljanja postoji daljinsko upravljanje pa u Livolu ističu da su izuzetno ponosni i na ZigBee proizvode koji imaju mogućnost upravljanja mobitelom ili tabletom putem Livolo APP – a. Konkretno, uz ZigBee proizvode možete upravljati prekidačima, utičnicama, izvlačnim utičnicama, zavjesama, roletama, termostatskim glavama radijatora, led pametnih trakama, wi-fi programabilnim termostatima, pametnim bravama i općenito proizvodima za upravljanje pametnim domom.

– U ponudi imamo i modularni program prekidača i utičnica, razne module koji se lako kombiniraju s bojom modula ili staklenih okvira, dodaje Ivica.

Što se pak tiče posebnosti proizvoda koje Livolo nudi, osim bezvremenskog dizajna koji smo već spomenuli, ono što također krasi njihove proizvode je činjenica da su jednostavni za održavanje.

– Stakleni paneli su izrađeni od čvrstog kristalnog stakla te su otporni na grebanje, dozvoljen je rad s mokrim rukama, a velika prednost osim brze i jednostavne ugradnje je i to što nije potrebno dodatno ožičenje postojeće instalacije, što znači da su idealno rješenje za brzo i efikasno uređenje prostora s naglaskom na ekskluzivan dizajn i kvalitetu koja se uklapa u različite životne prostore, kao što su dom, ugostiteljski objekti i poslovni prostori, objašnjava Ivica.

Slinex portafoni / foto: Instagram

Slinex portafon / foto: Instagram

Kada govorimo o proizvodima koji idu najbolje teško im je odgovoriti za kojim proizvodima imaju najviše potražnje jer se klijenti kada izaberu prekidače i utičnice, odluče i za ostale proizvode koje imaju u ponudi, poput programabilnih termostata pametnih brava ili najnovijih proizvoda kao što su portafoni Slinex, odličnog dizajna i karakteristika, koje odnedavno imaju u ponudi.

Izdvojeni članak

Pametne brave – Doprinose sigurnosti, ali i povećanju prihoda od iznajmljivanja, evo kako

Olakšajte si život Livolo proizvodima

– Naši klijenti su najčešće investitori novih stanova i obiteljskih kuća, ali i klijenti koji prepoznaju naše proizvode i preuređuju svoj prostor bilo životni ili poslovne urede, ordinacije…, otkriva Ivica.

I naravno, nismo mogli zaključiti bez barem jednog savjeta.

– S našim proizvodima kombinirajte module, različite boje panela i okvira. Probudite dizajnera u sebi i ukrasite vaš prostor luksuznim dizajnerskim prekidačima koje gledate i koristite svaki dan. Olakšajte si život i odlučite se za wi-fi izvedbu i potpuno upravljate prekidačima, utičnicama, sustavom grijanja, hlađenja, bravama, roletama i zavjesama aplikacijom s mobitela, što u današnje vrijeme postaje standard, poručuje Ivica.

Copy link
Powered by Social Snap